3 gode bøger til dasedage i skyggen

Der er god tid til at fordybe sig i litteraturens verden, når sommerferien banker på døren. Kristeligt Dagblad anbefaler tre nye bøger, som med fordel kan læses på stranden, i sommerhuset eller derhjemme på sofaen

Det hører sig sommeren til at koble af med en god bog. Foto: Siris
Det hører sig sommeren til at koble af med en god bog. Foto: Siris.

Uanset om sommeren skal tilbringes ved stranden, i sommerhuset, i storbyen, til søs – eller på sofaen – skal dine sommerbøger være værd at bruge tid på.

Vi har fundet tre nye bøger på boghandlerens hylde, som er værd at give sig i kast med.

God fornøjelse med sommerlæsningen! 

Huset Longbourn

”Jo Bakers roman er både velfortalt og velfungerende – en spændende fortælling om dramaerne downstairs,” skrev anmelder Birgitte Stoklund Larsen om bogen, der fortæller Jane Austens ”Stolthed og fordom” som tjenestefolkenes historie.
 
Huset Longbourn er skrevet af Jo Baker og udgivet af Gyldendal. Den koster cirka 299,95 kroner.
 

Nervernes adresse

”Kvaliteten i Løppenthins digte hænger sammen med hendes sans for det, som den franske forfatter Nathalie Sarraute kalder tropismer, altså de små, umærkelige nuancer i vore følelser og vor omverdensoplevelse,” skrev anmelder Peter Stein Larsen.
 
Lea Marie Løppenthins bog "Nervernes adresse" er udgivet af Forlaget Gladiator og koster cirka 49,95 kroner.
 

Islændingesagaerne – Samtlige sagaer og niogfyrre totter

”Samtlige overleverede islandske sagaer foreligger nu på dansk i en fantastisk flot bogboks. Det er både overraskende, velkendt og spændende læsning,” skrev anmelder Lars Handesten. 

"Islændigesagaerne – Samtlige sagaer og niogfyrre totter" er er på hele 2500 sider og koster cirka 1685 kroner. Saga Forlag udgiver de fem bind.