Kristeligt Dagblad-app til Apple iOS og Android

Læs avisen digitalt på din smartphone eller iPad. Læs her hvordan

Kristeligt Dagblad kommer ikke blot med posten, men også digitalt på din computer, iPad eller smartphone. Det digitale abonnement er et supplement til det fysiske abonnement, og du skal ikke betale flere penge for denne nye service.

Du kan tilgå det, hvor og hvornår det skal være. Det giver adgang til hele vores store artikelarkiv på mere end 180.000 artikler. Og det giver endda mulighed for at se det nyeste Kristeligt Dagblad allerede fra kl. 4 om morgenen.

Kristeligt Dagblad på iPad
Vi har udviklet en app, der gør det muligt at læse hele Kristeligt Dagblad på din iPad. Så har du altid avisen med – i toget, i parken, i sommerhuset, i udlandet eller hvor det skal være. iPad’ens format giver dig det fulde overblik over avisen. Du kan zoome ind på historier og billeder, og du kan endda gemme særligt interessante udgaver i dit eget personlige arkiv.

Kristeligt Dagblad på smartphone
App’en til iPad virker også på din smartphone, hvor du kan få et hurtigt overblik over dagens avis. Her er skærmens størrelse naturligvis en udfordring for læsbarheden. Derfor har du også mulighed for at læse dagens historier i et mere hensigtsmæssigt format. Du kan også her gemme de mest interessante udgaver og læse dem senere.

Kristeligt Dagblad på computeren
Det digitale abonnement giver også nye muligheder på k.dk. Du kan selvfølgelig læse dagens avis i en pdf-udgave, som du kan zoome og bladre i. Men du får også adgang til vores store, digitale artikelarkiv, hvor du kan læse ældre udgaver af Kristeligt Dagblad og finde artikler tilbage fra 2000.

Nemt og gratis for abonnenter
Du får som avisabonnent gratis adgang til dit digitale abonnement på k.dk/abonnement, hvor du skal oprette et brugernavn og en adgangskode. Du er også velkommen til at ringe til abonnementsservice på 33 48 05 05, så guider vi dig igennem.


Prøv det med det samme