Prøv Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger


Send artiklen Ti madopskrifter til efteråret til din ven.
Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ti madopskrifter til efteråret


Naturen byder på et væld af gode sager her om efteråret såsom tranebær, græskar og kastanjer. Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan udnytte nogle af herlighederne.

- Pollak, Katharine

Annonce flexblock
flexblock
Forstør Send Print

Varme drikke, tunge retter og fyldige supper – efteråret indbyder til mange gode madoplevelser. Find her inspiration fra listen over ti lækre efterårsretter fra Kristeligt Dagblads arkiv

Kristeligt Dagblad har samlet ti forslag til efterårets madlavning.

Gå listen igennem, og find inspiration til alt fra lune supper til tærter med frugt.

1.
Græskarhoveder titter for alvor frem i Danmark, nu hvor vi nærmer os Halloween. På dørtrin og i vinduer skinner uhyggelige og skræmmende gul-orange ansigter. Læs her, hvordan græskarhovederne også kan bruges i græskargratin, stegte græskarfritter og i en klassisk amerikansk græskarsuppe.

2.
Det er tiden for retter med indmad. Her kan du se, hvordan du kan lave lækre leverretter.

Annonce
3.
Kristeligt Dagblad anbefaler fem hede drikke i en kold tid: Indisk chai, caffé mocha, varm krydret hvidvin, kakao med et pift og hyldeblomst med ingefær, der alle kan holde dig varm
Find opskrifterne her.

4.
Når kulden bider, kan en skoldhed karrysuppe give varmen indefra.

5.
Skal efterårsferien være tidspunktet, hvor der er tid til at bage dit eget surdejsbrød?
Se her, hvordan du kan gøre det.

6.
Præst og madskribent Poul Joachim Stender giver en opskrift på en ret med lammepølser og æblesalsa. Ifølge ham skal man lægge sin medfødte sparsommelighed fra sig, når man laver pølser. For krydderier skal anvendes ødselt.

7.
Bliv inspireret til efterårets tryllerier ved køkkenbordet, og find her opskrifter med hvidkål, rødbede og gulerod, der egner sig til efterårets solide salater.

8.
Supper er relative nemme at lave, og de kan fryses ned uden problemer. Det kan derfor spare tid og kræfter i køkkenet senere hen at tilberede en stor portion nu. Her finder du en af vinterens varme suppeopskrifter med rød peberfrugt og chili.

9.
Danmark kan spises. Læs her, hvordan du laver andebryst med brombærsauce og en brombær-æbletærte og på den måde udnytter naturens mange bær lige nu.

10.
Osso bucco sikrer til en overkommelig pris en velsmagende efterårsret. Opskriften er her.

FACEBOOK: Bliv ven med Kristeligt Dagblad

Andre artikler:


Vil du kommentere artiklen?

Du skal være logget ind for at kunne kommentere artiklen.

  1. Jeg har glemt min adgangskode
flexblock
flexblock
flexblock
flexblock
flexblock

Job på k.dk I samarbejde med Jobzonen

  1. Vil du arbejde og udvikle sammen med frivillige i KFUM og KFUK?

    KFUM og KFUK

    Oprettet den: 14-04-2014

  2. Børne- og ungemedarbejder

    Værløse Sogn

    Oprettet den: 16-04-2014

  3. Studenterpræst søges

    Aarhus Valgmenighed

    Oprettet den: 26-03-2014

  4. Skoleleder til Skt. Knuds Skole, Aarhus

    Skt. Knuds Skole, Aarhus

    Oprettet den: 07-04-2014

  5. Christians Sogns Menighedspleje søger Sognemedhjælper

    Kristeligt Dagblad

    Oprettet den: 01-04-2014

  6. Kirketjener - Hillerød kirke

    Hillerød Kirke

    Oprettet den: 02-04-2014

Se flere jobmuligheder
flexblock

Læs hele dagens avis

flexblock
Læs alle artikler her på siden samt i vores e-avis og apps - køb adgang for kun 79,- kroner om ugen
» Læs hele avisen her på siden samt i vores e-avis og apps: Få adgang for kun 79,- pr. uge flexblock

flexblock
flexblock
flexblock
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... flexblock

Prøv Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger

Prøv os i 4 uger – gratis og uforpligtende

Billede af Kristeligt Dagblads avis
Persondatapolitik og cookies

Alt fra Kristeligt Dagblad

  1. k.dk​
  2. religion.dk​
  3. kristendom.dk​
  4. etik.dk​
  5. pilgrimsvandring.dk​
  6. bogbasen.dk​
  7. hjertedating.dk​
  8. foredragslisten.dk​
  9. mindet.dk​
  10. kirku.dk​
  11. shop.k.dk​
  12. forlag​