Debat: Kønsneutralitet strider imod fysikkens, troens og etikkens regler

Det er identitetstyveri over for børn, hvis man forsøger at nedbryde kønsforskellen. Og det må vi som samfund aldrig acceptere, skriver Martin Jonassen

Det er ikke bare dumt, men også farligt at forsøge at udviske forskellene på børns køn.
Det er ikke bare dumt, men også farligt at forsøge at udviske forskellene på børns køn. .

Jeg vil mene, at min personlige holdning til kønsneutralitet er tydeligt udpenslet i overskriften på dette indlæg, men jeg vil meget gerne præcisere, hvorfor jeg synes, at den kønsneutrale tanke ikke bare er dum, men direkte farlig.

Man kan pille den kønsneutrale idé fra hinanden på flere niveauer: det fysiske, det genetiske eller det etiske. Jeg vil fokusere på det etiske, da det egentlig er her, de vigtigste argumenter ligger.

LÆS OGSÅ:Professor: De radikales ideologi er fortænkt og forvrøvlet

For kønsneutralitet er etisk uforsvarligt over for de børn, hvis forældre åbenbart ønsker at udviske deres køn. Alt taler imod denne absurde tanke. For den handler jo grundlæggende om, at drenge ikke skal være drenge, og piger ikke skal være piger!

Tilhængerne af kønsneutralitet mener, at det er legetøjet og legene, som børnene udsættes for i en tidlig alder, der definerer, hvordan rollefordelingen mellem drenge og piger bliver i voksenlivet. Sikke noget vrøvl. Vores forudbestemte køn, som bestemmes ved undfangelsen, er genbestemt og har dermed intet med dukker eller biler at gøre!

At en pige leger med dukker, ligger i hendes gener, og det er da ikke noget, man skal modvirke. Hun skal da have lov at lege krig og spille fodbold, hvis hun vil, men at fjerne dukkerne er da vanvid.

Hvori er skaden ved at lade pigerne og drengene følge deres naturlige instinkter og gå efter det legetøj, de finder mest appellerende? Vi kan og må ikke som forældre på denne måde spille Gud og forsøge at ændre, hvad vores børn er bestemt til at være.

LÆS OGSÅ: Værdipolitikken splitter Radikale Venstre

I disse år er der masser af eksempler på, hvordan man fra menneskelig side forsøger at ændre på naturens orden. Kernefamilien bliver erstattet med alternative familiesammensætninger, kvinder dropper mændene og skaber selv deres barn og så videre. Alt sammen tegn på, at verden er i en brydningstid, hvor man så kan synes, det er godt eller ej.

Etik og moral er i hvert fald ikke, hvad det har været, og her er kønsneutralitet det seneste eksempel. Det bliver pakket ind i ligestillingens hellige navn, men er i bund og grund ikke andet end nogle pædagoger og forældres egoistiske ønske om at ændre på noget, som fysisk og etisk ikke skal ændres.

Det må og skal vi modarbejde, netop fordi man fra regeringspartiet Radikale Venstre har hede ønsker om at udbrede den kønsneutrale tanke i landets daginstitutioner. Radikale Venstre har altid arbejdet aktivt for at nedbryde alt, der lugter af værdier, traditioner og gængse normer. Det har vi set med deres forsøg på at knægte vores folkekirke. Deres aktive indsats for at nedlægge vores kongehus og fjerne Dannebrogs særstatus.

Partiet står for underminering af rets- og integrationspolitikken og ikke mindst for et historisk forsøg på at fortælle danskerne, hvad der er rigtigt og forkert. Som smagsdommere har de i årtier prædiket deres egen moral! Men at de nu vil tage det ultimative skridt og neutralisere forskellene mellem kønnen, er et skridt alt, alt for langt.

Undskyld, men hvem tror I, at I er? For drengene skal have lov at være drenge med alt, hvad det indebærer, og pigerne skal have lov at være piger.

Jeg vil aldrig acceptere, at man politisk eller pædagogisk forsøger at nedbryde kønsforskellene, da det strider imod alle fysikkens, troens, moralens og etikkens regler! Men endnu mere væsentligt, så vil det være identitetstyveri over for de berørte børn, og det må vi som samfund aldrig acceptere.