Oversvømmelse standser optagelser til film om Noas Ark

Optagelserne af filminstruktør Darren Aronofskys stort anlagte Noa-film er sat på pause på grund af orkanen Sandy

Russell Crowe spiller titelrollen i filmen om Noas ark.
Russell Crowe spiller titelrollen i filmen om Noas ark. Foto: Niko Tavernise..

Orkanen Sandy forårsagede oversvømmelser, som Noas ark ikke kunne holde til.

Ironien i, at en kæmpestorm udskyder en Noa-film, er ikke gået filmholdet forbi, bemærker skuespilleren Emilie Watson, der medvirker i filmen, på Twitter.

Darren Aronofsky, der blandt andet er kendt for filmen Black Swan, har ved flere lejligheder udtalt, at han ønsker høj grad af realisme i sine film. Derfor fik han bygget en tro kopi af den berømte ark: 450 fod lang, 75 fod høj og 45 fod bred.

LÆS OGSÅ: Er stormen Sandy Obamas redning?

Desværre var det ikke meningen, at den skulle kunne modstå helt så meget vand, som originalen ifølge den gammeltestamentlige historie kunne. Produktionsholdet blev derfor nødt til at lade arken stå, imens Sandy passerede gennem New York, og derfor er optagelserne til filmen, der ifølge filmz.dk skulle have været færdig om et par uger, blevet forsinket.

Aronofskys film er efter sigende en fantasyinspireret nyfortolkning af den bibelske fortælling om Noa, der blev befalet af Gud at bygge en ark, hvori hans familie og et par af hver dyreart skulle tage ophold, mens hele verden blev oversvømmet.

Russell Crowe spiller titelrollen i filmen, hvor også Emilie Watson, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Logan Lerman og Douglas Booth medvirker.