Billedserie: Begravelserne begynder i sorgens by, Newtown

I går blev de første af ofrene for skolemassakren i Newtown i USA begravet. Siden i fredags har byens borgere demonstreret deres sorg over de mange døde børn med lys, engle og balloner.

I fredags trængte den 20-årige Adam Lanza ind på Sandy Hook Elementary School i den lille by Newtown i Connecticut, USA og dræbte 26, heraf flest børn med et gevær. Forinden havde han dræbt sin mor og efter drabene på skolen tog han livet af sig
I fredags trængte den 20-årige Adam Lanza ind på Sandy Hook Elementary School i den lille by Newtown i Connecticut, USA og dræbte 26, heraf flest børn med et gevær. Forinden havde han dræbt sin mor og efter drabene på skolen tog han livet af sig . Foto: .

Fredagens skolemassakre i USA, hvor den 20-årige Adam Lanza tog 26 liv på en folkeskole, heriblandt mange børn, dræbte sin mor og begik selvmord, har rystet USA. I den lille by Newtown i staten Connecticut på USAs nordvestlige kyst sørger borgerne i disse dage over deres døde. De første begravelser gik i gang i går og mange strømmer fortsat til gerningsstedet for at tænde lys.

Se flere billeder fra byen i billedserien ovenfor

LÆS OGSÅ:USA gransker sin sjæl efter skolemassakre

Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .
Foto: .