Flere er dræbt under angreb i USAs hovedstad

Det formodes, at flere mænd står bag angreb på flådecenter i Washington

Området ved flådecenteret i Washington blev hurtigt omringet af politi, FBI-agenter og særlige indsatsstyrker. –
Området ved flådecenteret i Washington blev hurtigt omringet af politi, FBI-agenter og særlige indsatsstyrker. –. Foto: Mandel NganAFP.

Mindst 12 mennesker er dræbt under skyderi på et flådecenter i den amerikanske hovedstad. Det oplyste Washingtons politichef, Cathy Lanier, i aftes.

Det er stadig uafklaret, hvad der er hændt på flådecentret, der ligger tæt på den amerikanske kongres.

En gerningsmand er skudt og dræbt, men ifølge politiet leder man efter yderligere to personer: En hvid mand og en cirka 50-årig sort mand, der begge havde været klædt i uniformslignende tøj.

LÆS OGSÅ: FN bekræfter kemisk angreb i Syrien

Den store bekymring for os lige nu er, at vi muligvis har to gerningsmænd, som vi ikke har lokaliseret på dette tidspunkt, sagde Lanier, der oplyste, at motivet til skyderiet fortsat er ukendt.

I den amerikanske kongres, der ligger i nærheden, fortalte politiet, at sikkerheden for de mange politikere øjeblikkeligt blev skærpet.

Normalt er flådestationen stærkt bevogtet, og der er ingen forklaring på, hvordan ukendte personer kunne slippe ind. Flådecentret arbejder med udviklingen af flådefartøjer, taktisk planlægning og budgetstyring.