Forær Kristeligt Dagblad til dine Facebook-venner

Lægerne spurgte ikke til Christian Køsters fortid, da han første gang blev indlagt. -- De stillede bare en diagnose og indstillede mig til pension. I dag fatter jeg stadig ikke, hvordan spørgsmål om sindet kan afgøres på få minutter, siger han. -- Foto: Scanpix.

Den 10. februar blev Kristeligt Dagblad relanceret med nyt layout og nye sektioner. Foto: M. Unal Ozmen

Du får dronning Margrethe-biografien "M - 40 år på tronen", hvis du forærer tre af dine Facebook-venner et gratis prøveabonnement på Kristeligt Dagblad

Tre af dine venner får Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger. Og du får den flotte biografi om Dronning Margrethe "M - 40 år på tronen" af Jens Andersen.

Alt, hvad der skal til, er, at du udvælger tre af dine venner på Facebook og giver navnene videre til os.

LÆS ANMELDELSE: Dogme-dronningen

Så sender vi dem Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger og kvitterer ved at forære dig et eksemplar af bogen, der koster 399 kroner i boghandlerne. Bogen blev udgivet i forbindelse med dronningens 40-års jubilæum som regent og har høstet fornemme anmeldelser i aviserne.

Klik her og vælg hvilke af dine facebook-venner, du synes, skal have glæde af at læse Kristeligt Dagblad i 4 uger.

Nikolaj Krak

Cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet med sidefag i religionsvidenskab ved Københavns Universitet. Har tidligere arbejdet på DR Dokumentar og Dagbladet Politiken. Ansat på Kristeligt Dagblad siden august 2011. Fra juni 2014 mellemøstkorrespondent med base i Jerusalem.

Tilføj kommentar

fra shop.k.dk

Strauss - Complete Operas

kr. 679,00 Køb

Rundtur i Pometet

kr. 50,00 Køb

Sæt med 8 smukke kunstkort af Arne Haugen Sørensen

kr. 115,00 Køb

USA’s swingende sydstater

kr. 18.498,00 Køb

Valfart til Hildegards klostre

kr. 6.695,00 Køb

W.A. Mozarts Klaverkoncerter

kr. 399,00 Køb

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.