Forær Kristeligt Dagblad til dine Facebook-venner

Lægerne spurgte ikke til Christian Køsters fortid, da han første gang blev indlagt. -- De stillede bare en diagnose og indstillede mig til pension. I dag fatter jeg stadig ikke, hvordan spørgsmål om sindet kan afgøres på få minutter, siger han. -- Foto: Scanpix.

Den 10. februar blev Kristeligt Dagblad relanceret med nyt layout og nye sektioner. Foto: M. Unal Ozmen

Du får dronning Margrethe-biografien "M - 40 år på tronen", hvis du forærer tre af dine Facebook-venner et gratis prøveabonnement på Kristeligt Dagblad

Tre af dine venner får Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger. Og du får den flotte biografi om Dronning Margrethe "M - 40 år på tronen" af Jens Andersen.

Alt, hvad der skal til, er, at du udvælger tre af dine venner på Facebook og giver navnene videre til os.

LÆS ANMELDELSE: Dogme-dronningen

Så sender vi dem Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger og kvitterer ved at forære dig et eksemplar af bogen, der koster 399 kroner i boghandlerne. Bogen blev udgivet i forbindelse med dronningens 40-års jubilæum som regent og har høstet fornemme anmeldelser i aviserne.

Klik her og vælg hvilke af dine facebook-venner, du synes, skal have glæde af at læse Kristeligt Dagblad i 4 uger.

Nikolaj Krak

Cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet med sidefag i religionsvidenskab ved Københavns Universitet. Har tidligere arbejdet på DR Dokumentar og Dagbladet Politiken. Ansat på Kristeligt Dagblad siden august 2011. Fra juni 2014 mellemøstkorrespondent med base i Jerusalem.

Tilføj kommentar

fra shop.k.dk

TILGIVELSENS BOG

kr. 249,00 Køb

Pavarotti deluxe boks

kr. 699,00 Køb

Efterår på Sicilien

kr. 9.598,00 Køb

Pinell Go, Hvid - DAB/DAB+ og FM-radio

kr. 1.799,00 Køb

HJERTET HAR ALTID DET SIDSTE ORD

kr. 249,00 Køb

Bachs mesterværker

kr. 699,00 Køb

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.