Hamas er kynisk. Lykketoft bør gå af

Danmark sender ungemænd i krig imod islamistiske terrorister rundt om i verden, og nogle måtte ofre livet i denne kamp. Men når Israel, Danmarks og den frie verdens allierede i Mellemøsten, bekæmper den islamistiske terrororganisation Hamas i Gaza, så står Mogens Lykketoft (S) frem som Folketingets formand og fordømmer Israel ved en palæstinensisk demonstration i København.

Hvorfor begynder Hamas netop nu en krig med Israel? Grunden er ganske sikkert en kold beregning af, at en krig med Israel vil give dem en propagandafordel. Men situationen er provokeret frem af Hamas, for hvem de civile tab ikke betyder noget. Hamas ser hele den palæstinensiske befolkning som mulige selvmordsbombere.

Her er det, at Lykketoft støtter terroristernes strategi. Både Barack Obama, Angela Merkel, den danske udenrigsminister og andre vestlige ledere har anerkendt, at Israel har ret til at forsvare sig imod den islamiske terrorisme.

Hr. Lykketoft er en skamplet for Danmark. Var det ikke på tide, at Danmark fik en anden formand for Folketinget, det er uværdigt med en sådan formand, som skulle repræsentere danskerne og Danmark, hvad han på ingen måde gør i spørgsmålet om Israel og Gaza.