Hadefuld tale fra imam bør føre til udvisning

Det er skræmmende at tænke på, at denne imam, der kræver død over jøder, er et forbillede for unge muslimer i Danmark, skriver Knud N. Mathiesen, medlem af Aarhus Byråd for Dansk Folkeparti

Aarhus-imamen Abu Bilal Ismail risikerer frihedsstraf for sine udtalelser om jøder i forbindelse med konflikten i Gaza.
Aarhus-imamen Abu Bilal Ismail risikerer frihedsstraf for sine udtalelser om jøder i forbindelse med konflikten i Gaza. .

DET ER RYSTENDE og fuldstændig ude af proportioner, når imam Abu Bilal Ismail begynder at tale om at slå jøder ihjel.

Det bør vi som politikere i hele landet, ja, hele Europa tage stærk afstand fra.

Senest der var en, der talte om det, så vi jo, hvor frygteligt det kunne gå, ikke bare i Danmark, men med brand i hele Europa. Har vi som europæere og danskere allerede glemt denne frygtelige handling?

Den samme imam har tilknytning til Grimhøjmoskéen, som også er kendt for at sende unge muslimer til såkaldt hellig krig i Syrien. Også handlinger, som vi bør tage stærk afstand fra. Vi kan ikke som et kristen land tillade sådanne handlinger, bare fordi man påberåber sig, at det sker i Allahs navn.

Nu må der kontant handling til og ikke bare snak. Der må statueres et eksempel, så det bliver klart, at det vil vi ikke finde os i. Og der skal handles hurtig. Han må udvises fra Danmark og selvfølgelig hele Europa.

Det er jo ganske skræmmende at tænke på, at denne imam, der kræver død over jøder, er et forbillede for nogle unge muslimer, som Naser Khader så rigtig sagde på tv.

Hvis vi i Aarhus og hele Danmark render rundt med den illusion, at imamer kan bruges til at styrke integrationen, så må man da vågne op nu. I sådan et tilfælde som dette virker det jo fuldstændig modsat. Hvor er de moderate muslimer, der er flygtet fra et regime med død og ødelæggelse op til fredelige Danmark? Hvorfor tager mange flere muslimer ikke afstand for sådanne udtagelser? Så kunne de i fællesskab med det danske folkestyre få en sådan ondsindet person, som er fyldt med had, udvist. Imamer som ham hører ikke til i Danmark:

Helt generelt må man ikke true eller opfordre til mord på enkeltpersoner eller grupper, og det er jo netop det, imamen har gjort. Hvis imamens udtalelser kan misforstås, er det, fordi vi vil misforstå det.