Vandmangel truer So Paulo

En beboer går på bunden af Paraibuna-floden i Brasilien tæt på Paraibuna-dæmningen. Området er en del af det vandsystem, der forsyner beboerne i storbyen So Paulo med det meste af det vand, de skal bruge. Paraibuna-floden er på sit laveste niveau i mere end et årti, og det truer nu vandforsyningen så meget, at der ifølge lokale medier er udsigt til rationering af vandet i So Paulo, som er Sydamerikas største by.
En beboer går på bunden af Paraibuna-floden i Brasilien tæt på Paraibuna-dæmningen. Området er en del af det vandsystem, der forsyner beboerne i storbyen So Paulo med det meste af det vand, de skal bruge. Paraibuna-floden er på sit laveste niveau i mere end et årti, og det truer nu vandforsyningen så meget, at der ifølge lokale medier er udsigt til rationering af vandet i So Paulo, som er Sydamerikas største by. . Foto: Roosevelt Cassio/Reuters/Scanpix.

En beboer går på bunden af Paraibuna-floden i Brasilien tæt på Paraibuna-dæmningen. Området er en del af det vandsystem, der forsyner beboerne i storbyen So Paulo med det meste af det vand, de skal bruge. Paraibuna-floden er på sit laveste niveau i mere end et årti, og det truer nu vandforsyningen så meget, at der ifølge lokale medier er udsigt til rationering af vandet i So Paulo, som er Sydamerikas største by. Foto: Roosevelt Cassio/Reuters/Scanpix.