Tørklæder. Pia Kjærsgaards bekymring er reel

JEG FORSTÅR GODT Pia Kjærsgaards (DF) bekymring, når det gælder muslimske pigers brug af tørklæder i det danske offentlige rum. Det lyder måske ikke fair, og dybest set har jeg det skidt med det. Men tørklædet er blevet gjort til et symbol, som på en meget stærk måde signalerer islamisk tilstedeværelse i Danmark.

Danmark er afkristnet, og hvis vi ikke vågner op, vil flere og flere sognekirker lukkes på grund af manglende opbakning. I stedet fyldes moskéerne tilsyneladende med dedikerede muslimer, der opfordres til had mod jøder.

Samtidig med dette ser vi, hvordan kristne forsøges udryddet af muslimske ekstremister i Irak og Syrien, hvis de ikke underkaster sig strenge islamiske regler.

BEKYMRINGEN ER altså reel. Islam forsøger at manifestere sig i Danmark, og jo flere vi lukker ind, desto mere risikerer vi, at vores samfund bliver påvirket af en religion, der i bund og grund ser ned på kristne.

På verdensplan er kristne hovedsageligt udsat for forfølgelse dér, hvor muslimerne er i flertal.Man kan altså sige, at vores kristne kulturarv er sat stærkt på prøve. Og spørgsmålet er, om vi kan holde til det.

Måske skulle Danmark overveje primært at hjælpe de flygtninge til Danmark, der deler samme kristne værdier, som det danske samfund er bygget på samtidig med, at vi selvfølgelig skal hjælpe andre mennesker, der er i nød i de kulturer, de føler sig mest hjemme i.

Landets politikere bør være opmærksomme på, hvad det er, der er ved at ske med Danmark. Også selvom vi som kristne i bund og grund ikke ønsker at gøre forskel på mennesker.

Dog er det tilladt at bruge de seneste mange års erfaring i vores vurdering af, hvordan vi passer på Danmark samtidig med, at vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe vores næste, når de er i nød.