Danske politikere lukker øjnene for verdens flygtningeproblem

Vort broderfolk svenskerne har både mere politisk mod og humanisme end vore egne politikere

De danske politikere hyler hele tiden op om, at det ikke er muligt at integrere så mange (få) flygtninge i Danmark. På billedet ses afghanske flygtninge i Herat.
De danske politikere hyler hele tiden op om, at det ikke er muligt at integrere så mange (få) flygtninge i Danmark. På billedet ses afghanske flygtninge i Herat. Foto: AFP Photo/Aref Karimi .

FLYGTNINGE og illegale migranter blev sidste weekend reddet fra overfyldte både i Middelhavet om bord på italienske flådefartøjer og bragt til Italien. En patruljebåd samlede søndag 266 overlevende og 18 døde op fra en enkelt båd.

Til sammenligning modtog Danmark i første halvår af 2014 cirka 5500 asylsøgere, fortrinsvis fra Syrien og Eritrea, der som bekendt er borgerkrigshærget.

Partierne Venstre og Dansk Folkeparti vil have et mindre antal af anerkendte flygtninge i Danmark, men vil ikke forholde sig til realiteternes verden, at uanset deres motiv bevæger store strømme af flygtninge og illegale migranter sig mod EU og Danmark.

Socialdemokratiet vil heller ikke anerkende dette. I et svar til EU-kommissæren for indre anliggender, Cecilia Malmstrøm, der mener, at Danmark og andre EU-lande tager for få flygtninge, specielt kvoteflygtninge, svarer den ansvarlige socialdemokratiske justitsminister Karen Hækkerup, at det er der ikke grund til, men at Danmark i mange år har gjort nok. Hvilket hovmod og sikke en humanitær indstilling.

Derimod kan man sige, at Sveriges borgerlige statsminister, Fredrik Reinfeldt, har udfordret Sverigedemokraterne (læs: Sveriges svar på Dansk Folkeparti) ved at erklære, at der ikke er råd til skattesænkninger i årene fremover grundet de mange flygtninge og illegale migranter, der strømmer til Sverige.

Statsminister Fredrik Reinfeldt regner med, at der kommer cirka 80.000 flygtninge i 2014. Han erklærede sidste weekend, at Sverige er et åbent land, og at de mange flygtninge er velkomne. Sverige har 8 millioner borgere, Danmark har 5, 5 millioner borgere.

Vore borgerlige partier og Socialdemokratiet hyler hele tiden op om, at det er ikke muligt at integrere så mange (få) flygtninge i Danmark.

Indvandrerrådgivningen må konstatere, at vort broderfolk svenskerne både har mere politisk mod og humanitet, samt at vore politikeres hykleri og mangel på mod er udstillet i en sådan grad, at de burde søge om konsulentbistand hos svenskerne.

Det er bemærkelsesværdige erklæringer, Sveriges borgerlige Statsminister, Fredrik Reinfeldt, udsender midt i en valgkamp til parlamentet. Der er valg i september.