Hvad synes du omKulturmødet MorsAf Dorte Washuus

KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 2: Pierre Dørge
KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 2: Pierre Dørge.

Per Juul Carlsen, filmkritiker på Danmarks Radio:

”Kulturmødet Mors er alle tiders chance for at diskutere kultur, og det har vi virkelig brug for i det her land. Der bliver postet så mange offentlige penge i kunst og kultur, at vi alle har en aktie i det, og emnet bør derfor være vigtigt for alle danskere. Vi trænger til en snak om, hvorfor der er så uendelig lidt, der kan eksistere på egne økonomiske vilkår. Det synes jeg er et ret godt spørgsmål.”

Pierre Dørge, musiker:

”Det er fantastisk for mig, at se alle de her mennesker på Kulturmødet Mors, der lyser, stråler og har alle sanser åbne. Jeg kan virkelig godt lide den her kombination af debatter, samtaler og udøvende kunst. Vi lever i en global verden, hvor vi har en naturlig nysgerrighed over for alt det fremmede, men her får vi også rødderne med. Jeg håber virkelig, at Kulturmødet bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, der kan sprudle i mange forskellige retninger.”

Jette Anker-Møller, gymnasielærer, Nykøbing Mors:

”De fleste danskere tænker nok på Mors som noget tilbagestående, der ligger meget langt væk. Men vi har et ressourcestærkt miljø her med mange kulturelle arrangementer, og det er dejligt at kunne vise frem her på Kulturmødet. Jeg håber, at resten af Danmark opdager, at vi er hele mennesker, der er medspillere i debatten, og ikke en udkant, som ingen regner med.”

KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 4: Jette Anker-Møller, gymnasielærer
KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 4: Jette Anker-Møller, gymnasielærer
KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 3: Per Juul Carlsen
KD: Kulturmødet , rundspørge nr. 3: Per Juul Carlsen