Video: Se den særdeles moderne version af juleevangeliet

Og det skete i de digitale dage... Med Facebook og Google viser en lille julefilm, hvordan Jesu fødsel ville have udspillet sig i dag

Videoen får Jesus flettet ind i den Facebook- og Google-virkelighed, vi lever i. Se filmen nederst i denne artikel. Foto: Iris
Videoen får Jesus flettet ind i den Facebook- og Google-virkelighed, vi lever i. Se filmen nederst i denne artikel. Foto: Iris.

Jomfru Maria e-mailer med ærkeenglen Gabriel. Josef poster et billede af sit nyfødte barn på Facebook, og De Vise Mænd køber gaver via Den Blå Avis.

Sådan ville juleevangeliet lyde, hvis det lille Jesusbarnblev født i dag.

I hvert fald ifølge en video, somFolkekirken.dk producerede sidste år, og som nu er blevet set over 400.00 gange.

Det er en kopi af en tilsvarende amerikansk video, hvor juleevangeliet genfortælles med digitale virkemidler fra i dag.

En herre, der benytter navnet kejser_augustus @ mail.dk slår en kalendersat begivenhed op på det sociale netværk Facebook:

Det befales, at der holdes folketælling, skriver han.

På spørgsmålet "Deltager du?" klikker Josef "Ja" og bruger en anden internet-tjeneste rejseplanen.dk til at finde vej fra Nazaret til Betlehem.

Straks Jesusbarnet fødes, publicerer Josef et foto på Facebook, og snart kommer vise mænd fra Østerland forbi med gaver, som de har fundet på dba.dk - Den Blå Avis hjemmeside, hvor man kan købe genbrugsvarer.

Videoen får Jesus flettet ind i den Facebook- og Google-virkelighed, vi lever i.

Du kan se den sjove og overraskende video herunder