Forfatter: Blot fordi noget er en kliché, kan der jo godt være noget om snakken

36-årige Lone Aburas forsøger at begrænse forbruget af Pepsi Max til weekenderne. Det kan dog godt knibe. ...

36-årige Lone Aburas forsøger at begrænse forbruget af Pepsi Max til weekenderne. Det kan dog godt knibe. - Foto: Robin Skjoldborg

Forfatter Lone Aburas er aktuel med bogen ”Det kommer til at ske”. Sundhedsråd giver hun ikke meget for

Hvad er det gode liv for dig?

Det er, at jeg har det, jeg skal bruge. Hverken mere eller mindre. Og så betyder det utroligt meget for mig, at jeg kan få lov at lave det, jeg holder mest af, nemlig at skrive.

Hvornår har du det bedst med dig selv?

Når jeg kan se tilbage på en god skrivedag, hvor jeg har fået noget fra hånden. Det lyder måske meget karriereorienteret, men sådan opfatter jeg det egentlig ikke. For mig handler det snarere om at kunne se tilbage på en dag, hvor det, jeg har lavet, har givet mening for mig.

Jeg er privilegeret i den forstand, at min arbejdsdag allerede slutter klokken 15, hvor jeg henter mine to børn og får dem ned i flyverdragten og på ladcyklen. På den måde giver mit arbejde mig en masse frihed, og hvis en af dem bliver syg, behøver jeg heller ikke skulle hente forstærkning eller bede min kæreste om at blive hjemme fra arbejde. Det betyder meget for mig.

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

Jeg går til noget, der hedder bikram yoga. Det er jeg faktisk ret stolt over, for

Læs artiklen til ende
Læs Kristeligt Dagblad ubegrænset i 4 uger. Tegn et uforpligtende prøveabonnement.
Er du abonnent? Log ind her.

Nyhedsbrev

Få de vigtigste artikler om tro, etik og eksistens fra Kristeligt Dagblad.

Kommentarer

Du have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her.

 
 
 

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.