Adam Holm: På cykelturen hjem fra arbejde synker jeg ned i mig selv

Tidligere ”Deadline”-vært Adam Holm bruger fodboldbanerne og vinterbadning til at presse sin krop. Og ...

Tidligere ”Deadline”-vært Adam Holm bruger fodboldbanerne og vinterbadning til at presse sin krop. Og cykelturene fra arbejde som meditation. ­ Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

For den 47-årige DR-journalist Adam Holm har cykelturene gennem København af og til meditativ karakter

Hvad er det gode liv for dig?

"Det er mange ting, men i særdeleshed den tid, jeg tilbringer med min kone og mine to drenge på 9 og 12 år. Arbejde og privatliv er jo smeltet sammen for mange af os, men hvis jeg skal pege på, hvornår jeg føler allermest velvære, så er det, når jeg rejser med min familie og får mulighed for at opleve fremmede lande og kulturer sammen med dem."

Hvornår har du det bedst med dig selv?

"Jeg blev for nogle år siden lokket til at være vinterbader. I de første måneder skete det under højlydte protester, men efterhånden vænnede jeg mig til at se det kolde gys som nydelse og ikke noget ubehageligt. Jeg kan klart anbefale det. Kolde afvaskninger skal man ikke kimse ad."

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

"Jeg løber cirka fire gange om ugen. Jeg har spillet meget fodbold tidligere, men det har to knæoperationer sat en stopper for. Jeg spillede højre back, og jeg er ikke kendt som en teknisk velfunderet spiller, men snarere som en spiller, der går til stålet. Det har blandt andet kostet en tand, en brækket næse og givet en hjernerystelse, så

Læs artiklen til ende
Læs Kristeligt Dagblad ubegrænset i 4 uger. Tegn et uforpligtende prøveabonnement.
Er du abonnent? Log ind her.

Nyhedsbrev

Få de vigtigste artikler om tro, etik og eksistens fra Kristeligt Dagblad.

Kommentarer

Du have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her.

 
 
 

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.