Sjælen skal holdes ved lige med indre fitness

For otte år siden blev Søs Oppermann Reinhardt syg af stress, og det fik hende til at udvikle konceptet ...

For otte år siden blev Søs Oppermann Reinhardt syg af stress, og det fik hende til at udvikle konceptet ”indre fitness”. - Privatfoto. Foto: Jeppe Carlsen

I forfatter Søs Oppermann Reinhardts nye bog lover hun en hjælpende hånd til at skabe ro og balance i en stresset hverdag. Det gør hun med konkrete øvelser, der skal guide læseren til at få et toptrænet indre

For otte år siden blev Søs Oppermann Reinhardt syg af stress. Pulsen bankede i tindingerne, ørerne hylede, hun snappede efter vejret og rystede, alt imens hun bare græd og græd.

Med sit travle job, først i mediebranchen og siden som chefbooker på et modelbureau, havde arbejdslivet ædt sig ind på hende og gjort hende syg. Men selvom hun til at starte med lå i sengen og følte sig tung og ulykkelig, opgav hun ikke helt. Hun begyndte at ransage sit indre for at finde frem til løsninger for at komme ud af sin puppe.

”Jeg havde altid været meget fokuseret på at træne og holde mig i form, så rent fysisk var der ikke noget, der burde kunne stoppe mig. Men efterhånden gik det op for mig, at mit indre bestemt ikke var i god form. Og så opstod der en længsel efter at træne mit indre til at være i den bedste form og få redskaber til at leve et mindre stresset liv,” siger Søs Oppermann Reinhardt, der i dag er uddannet terapeutisk healer og arbejder som Indre fitness-instruktør og forfatter.

I sin nye bog ”Indre fitness - Find din ro på 21 dage” er det tre grundbegreber, Søs Oppermann Reinhardt selv har udviklet, der strukturerer bogen, og som hun

Læs artiklen til ende
Læs Kristeligt Dagblad ubegrænset i 4 uger. Tegn et uforpligtende prøveabonnement.
Er du abonnent? Log ind her.

Nyhedsbrev

Få de vigtigste artikler om tro, etik og eksistens fra Kristeligt Dagblad.

Kommentarer

Du have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her.

 
 
 

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.