Forfatter: Til fester befinder jeg mig altid under diskokuglen

Sarah Engell er nomineret til Læsernes Bogpris for sin bog '21 Måder at

Forfatter Sarah Engell forsøger at finde skønheden i hverdagen. - Foto: Simon Læssøe / Scanpix Denmark

Forfatter Sarah Engell, 36 år, aktuel med ungdomsromanen ”Hjertet er 1 organ”, øver sig i at vise sig selv kærlighed

Hvad er det gode liv for dig?

Det er et liv med masser af kærlighed til mine venner, min familie og til livet i det hele taget. Det er at finde skønheden og lykken i hverdagen - i gulvvasken og leverpostejmaden, så man ikke kun lever for ferie og weekender.

Det er også at tage min yndlingskjole på, selvom det bare er onsdag, og at kysse min mand, selvom vi burde lægge strømper sammen. At følge mine drømme og prioritere frihed over materielle goder, og at gøre noget godt for andre er også vigtigt.

Hvornår har du det bedst med dig selv?

Når mine to børn har det godt og er glade og føler sig elskede. Når jeg får en hilsen fra en læser, der siger, at jeg gjort en positiv forskel i personens liv. Jeg har det også godt, når jeg går en lang tur ved stranden på Amager, hvor jeg bor. Når det bare er mig og mågerne. Og så elsker jeg, når jeg begynder at skrive på en ny bog, hvor alt er åbent og kan lade sig gøre.

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

Før jeg blev forfatter, arbejdede jeg som danser og aerobicinstruktør. I januar 2015 sprang jeg ud som fuldtidsforfatter. Siden da har det stået sløjt til med

Læs artiklen til ende
Læs Kristeligt Dagblad ubegrænset i 4 uger. Tegn et uforpligtende prøveabonnement.
Er du abonnent? Log ind her.

Nyhedsbrev

Få de vigtigste artikler om tro, etik og eksistens fra Kristeligt Dagblad.

Kommentarer

Du have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her.

 
 
 

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.