Sex er ved at fælde præsidentkandidat

relevante temaer

Den republikanske præsidentkandidat Herman Cain overvejer at opgive sit kandidatur efter anklager om utroskab

Republikaneren Herman Cain, der for få uger siden så ud til at være favorit til at blive partiets præsidentkandidat, vil lørdag fortælle sine tilhængere, om han fortsætter sin kampagne eller opgiver sit forsøg på at blive USA's næste præsident.

Det sker efter nye anklager om utroskab og seksuelle trakasserier.

Under et besøg i staten South Carolina sagde han til pressefolk, at han vil komme med en "vigtig besked" lørdag uden at give andre detaljer, end at han kommer med beskeden i Atlanta.

Cains politiske stjerne er styrtdykket og hans kampagne er i store vanskeligheder, efter at en kvinde har fortalt, at hun i 13 år har været Cains elskerinde.

Herman Cain, der er tidligere pizzaejer, afviser, at han har haft et erotisk forhold til kvinden, men siger, at hun er en ven, og at han har hjulpet hende.

Hidtil har Cains kone, Gloria, stået ved hans side og afvist, at han har haft nogen udenomsægteskabelige affærer eller kommet med seksuelle tilnærmelser til andre kvinder.

Ifølge amerikanske medier har Gloria Cain sat sin mand i stævne, hvor hun vil bede ham om en forklaring på de seneste oplysninger om utroskab.

Politiske iagttagere siger, at Cains kampagne ligger i ruiner, og at han ikke vil være i stand til at vende stemningen til egen fordel igen.

Tilføj kommentar

fra shop.k.dk

Barcelona - Madrid

kr. 8.930,00 Køb

Sæt med 8 smukke kunstkort af Arne Haugen Sørensen

kr. 115,00 Køb

Mød Peter Høeg

kr. 65,00 Køb

STYRK DIT BARNS KARAKTER - et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse

kr. 249,00 Køb

Bachs mesterværker

kr. 699,00 Køb

Anna Netrebko og Plácido Domingo: "Jeanne d'Arc"

kr. 189,00 Køb

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.