Bodil Jørgensen og Søren Hermansen interviewes om betydningen af at blive ældre

Interview fra den 21. april 2022 med skuespiller Bodil Jørgensen, tidl. sognepræst Søren Hermansen og journalist Else Marie Nygaard.

OBS: På grund af tekniske vanskeligheder lykkedes det ikke at få billedet af Bodil Jørgensen frem før start. Hun kan stadig høres på optagelsen.

Hvad betyder alder? Der er skrevet og sagt meget om at blive ældre, men hvad er det bedste ved livets efterår? Og hvad overrasker i denne livsfase?

Bodil Jørgensen konstaterer med tilfredshed, at hun er gammel indeni, og nyder at kunne gå på gaden uden at være til skue. Hun er også aktuel i forestillingen ”Maddiker” om det svære og det smukke ved livets senere år.

Søren Hermansen, der også er anmelder for Kristeligt Dagblad, gik på pension under pandemien. Afskeden med menigheden har været som en ufrivillig skilsmisse. Nu er han optaget af åndelig puls.

Ved dette læsermøde kommer de blandt andet omkring spørgsmålene: Hvad er det for en usynlighed, som kommer med alderen? Er der noget, som bliver bedre med alderen? Og hvordan vedligeholder man en åndelig puls?