Stillingsannoncer

Indryk stillingsannoncen både onsdag og fredag
To indrykninger giver dobbelt så meget opmærksomhed. Og så får du en række ekstra fordele, når du annoncerer i Kristeligt Dagblads stillingsmarked både onsdag og fredag:

Halv pris på indrykning nummer to
Indrykker du en stillingsannonce i fredagsavisen, så får du onsdagen før eller efter til halv pris. Prisen pr. milimeter er kr. 17,70.

Når store reklamekampagner kører i aviser eller på tv, indrykkes den samme annonce altid flere gange. Det styrker effekten. Med flere annoncer sikrer du dig, at alle de potentielle ansøgere ser stillingsopslaget.

Resultatgaranti
Hvis du ikke er kommet i kontakt med kvalificerede ansøgere inden for minimum tre og maksimum otte uger efter første indrykning, så giver vi en genindrykning af samme annonce gratis.

Gratis indrykning på internettet
Indrykker du annoncen to gange i avisen, får du samtidig annoncen publiceret på Kristeligt Dagblads jobmarked på internettet: www.kristeligt-dagblad.dk/job

Mere end halvdelen af de 100.000 månedlige brugere af Kristeligt Dagblads internettjenester holder ikke den trykte avis. Med en indrykning på internettet når du en større målgruppe med mange ekstra ansøgere.

Indrykning af en stillingsannonce på internettet koster normalt kr. 2.500, dog kun kr. 1.500 sammen med én indrykning i avisen.

Ekstra annoncering i avisen
Alle stillinger, der indrykkes på internettet, vil også være at finde i annoncen »Stillinger på kristeligt-dagblad.dk«, som er i Kristeligt Dagblad to gange hver uge.

Stillingsopslaget vil således være at finde i avisen, lige indtil ansøgningsfristen udløber. Det giver stillingsannoncen ekstra lang
levetid.

Så nemt er det
Vi står gerne for produktionen af din stillingsannonce. Det koster kun kr. 1,00 pr. mm. Du skal blot sende annonceteksten i en e-mail til: annonce@kristeligt-dagblad.dk - så klarer vi resten.