Her kan du lytte til alle podcasts fra Kristeligt Dagblad

I Kristeligt Dagblads podcastunivers kan du lytte til meningsfulde samtaler om livets store spørgsmål, mens du vasker op, går tur eller kører i bil. Alle podcasts kan desuden høres i Kristeligt Dagblads app.

 

Mellem Himmel og Ord

Journalist Bjørg Tulinius er optaget af, hvad det vil sige at være menneske. I podcasten "Mellem Himmel og Ord" taler hun med kendte danskere om tilværelsens helt store spørgsmål.

Lyt til hele serien ved at klikke her 

Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen var gravid og
dybt ulykkelig, da en bekendt ændrede hendes liv.
Hør hendes historie i podcasten "Mellem Himmel og Ord".

Når jeg dør

Hvordan forholder du dig til din egen død? Det spørgsmål danner grundlag for samtalen, når journalist Kåre Gade sætter en række danskere i møde det sted, hvor de ønsker at blive stedt til hvile. I podcasten "Når jeg dør" kan du blandt andre møde Kira Skov, Gertrud Højlund og Birgitte Stoklund Larsen.

Lyt til hele serien ved at klikke her 

Sognepræst Poul Joachim Stender har skrevet et åndeligt testamente med sine vigtigste livserfaringer. Hør hvorfor i podcasten "Når jeg dør".

Når jeg beder

Nogle folder hænderne og lukker måske øjnene. Men hvad sker der, når vi beder? Og er det rigtigt, at Gud hører bøn? Journalist Else Marie Nygaard interviewer en række danskere, der sætter ord på troens indre i podcasten "Når jeg beder". 

Lyt til hele serien ved at klikke her

Forfatter Pernille Aalund begynder sin dag med bibellæsning og med at bede online sammen med 1000 andre mennesker. Hør hvorfor i podcasten "Når jeg beder".

Alle er velkomne til at kontakte redaktionen med spørgsmål eller gode idéer