https://k9-drupal-images.k.dk/k9-drupal-images.k.dk/2021-05/32fotphilip-christoffersen-4.jpg
Tro Om Kristeligt Dagblads nyhedspodcast om troens verden

Lyt til ugens vigtigste samtaleemne om kirke og tro

Lyt med, og bliv klogere på, hvad du skal tro om knudrede sognekonflikter, koks i kommunikationen og kirkekunst uden Gud, når Philip Christoffersen – vært på Kristeligt Dagblads nye podcast ”Tro Om” – hver torsdag inviterer en gæst i studiet til en samtale om ugens mest interessante kirke og tro-historie. Sammen undersøger de tidens vigtigste kirkelige debatter og ser på dem fra nye vinkler. 

For den bedste lytteoplevelse, så hør podcasten i Kristeligt Dagblads app. Og ellers klik på de enkelte afsnit nedenfor og efterfølgende playikonet i artiklen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice her 

Birgitte Kragh Engholm om den umoderne folkekirke

Podcast
Folkekirken har i fem år brugt millioner af kroner på at undersøge den liturgi, der benyttes til søndagsgudstjenester landet over. Er bønnerne forståelige? Er sproget i dåben moderne nok? Hvad med musikken? Resultatet af arbejdet foreligger nu, men der lægges ikke op til de store forandringer – men er det nok?

Maria Brock om hvorfor mormoner døber de døde

Podcast
Mormonerne har i årevis ladet medlemmer af kirken døbe på vegne af afdøde danskere. Men hvorfor har de denne praksis, hvad tror mormoner egentlig på og hvilke konsekvenser har det, hvis et medlem en dag ikke ønsker at være med længere?

Bobby Ågren om religiøses frygt for computerspil

Podcast
I årtier har kirkefolk lavet forkyndende computerspil for at skabe et alternativ til spil, hvor vold og action er dominerende. Men hvorfor er de ofte så kedelige? Og er der potentiale for, at fremtidens kristne computerspil bliver andet end kiksede alternativer?

Bente Boserup om negativ social kontrol blandt kristne

Podcast
Bente Boserup er en af dem, der har kaldt på en nærmere undersøgelse i årevis. Hun stod i mange år bag Børnetelefonen hos Børns Vilkår, indtil hun gik på pension for godt en måned siden. Men hvorfor tror hun, social kontrol er et særligt udbredt problem blandt kristne? 

Ris, ros og gode ideer sendes til vært Philip Christoffersen her