Hilsen fra Udkantsdanmark

Helmer Breindahl har lavet denne akvarel, som han har sendt ind til bagsideredaktionen. Han skriver: ”De danske småøer og halvøer oplever stort besøg i disse sommeruger. Det er som om Udkantsdanmark er et hit i juni, juli og august. Dette skitsebogsblad i akvarel er fra den lille Vestsjællandske halvø, Reersø, som rummer både, kirke, købmand, kro, campingplads og naturligvis havn. Fonden Reersø Havn driver fiskeri- og erhvervshavnen og dentilhørende lystbådehavn på Reersø. Havnen rummer ca. 160 lystbådeog fiskefartøjer. En del af havnen anvendes af virksomhedenMusholm a/s, som er specialiseret i opdræt, salg og forarbejdning af ørreder og ørredrogn.Og ved havnen finder man altid et malerisk fartøj på bedding“
Helmer Breindahl har lavet denne akvarel, som han har sendt ind til bagsideredaktionen. Han skriver: ”De danske småøer og halvøer oplever stort besøg i disse sommeruger. Det er som om Udkantsdanmark er et hit i juni, juli og august. Dette skitsebogsblad i akvarel er fra den lille Vestsjællandske halvø, Reersø, som rummer både, kirke, købmand, kro, campingplads og naturligvis havn. Fonden Reersø Havn driver fiskeri- og erhvervshavnen og dentilhørende lystbådehavn på Reersø. Havnen rummer ca. 160 lystbådeog fiskefartøjer. En del af havnen anvendes af virksomhedenMusholm a/s, som er specialiseret i opdræt, salg og forarbejdning af ørreder og ørredrogn.Og ved havnen finder man altid et malerisk fartøj på bedding“.

Helmer Breindahl har lavet denne akvarel, som han har sendt ind til bagsideredaktionen. Han skriver: ”De danske småøer og halvøer oplever stort besøg i disse sommeruger. Det er, som om Udkantsdanmark er et hit i juni, juli og august. Dette skitsebogsblad i akvarel er fra den lille vestsjællandske halvø Reersø, som rummer både, kirke, købmand, kro, campingplads og naturligvis havn. Fonden Reersø Havn driver fiskeri- og erhvervshavnen og den tilhørende lystbådehavn på Reersø. Havnen rummer cirka 160 lystbådeog fiskefartøjer. En del af havnen anvendes af virksomheden Musholm A/S, som er specialiseret i opdræt, salg og forarbejdning af ørreder og ørredrogn. Og ved havnen finder man altid et malerisk fartøj på bedding.