Bæredygtigt genbrugstøj i Hennes & Mauritz

Der er fokus på bæredygtighed under dennes uges modefestival i København, Copenhagen Fashion Festival, og flere butikker giver deres bud på grønnere veje inden for tøjindustrien. Hennes & Mauritz på Amagertorv i København udstiller i disse dage resultatet af en designkonkurrence udskrevet i forbindelse med Fashion Summit i maj. Hennes & Mauritz arrangerede i samarbejde med Røde Kors en tøjindsamling, hvor folk kunne aflevere deres brugte tøj. Tre studerende fra Designskolen Kolding fik udfordringen at udvælge 25 stykker tøj og hver redesigne tre fulde sæt tøj ud af genbrugsmaterialerne. Kollek-tionen er sat til salg på auktion, og overskuddet går ubeskåret til Røde Kors. – Tekst og
Der er fokus på bæredygtighed under dennes uges modefestival i København, Copenhagen Fashion Festival, og flere butikker giver deres bud på grønnere veje inden for tøjindustrien. Hennes & Mauritz på Amagertorv i København udstiller i disse dage resultatet af en designkonkurrence udskrevet i forbindelse med Fashion Summit i maj. Hennes & Mauritz arrangerede i samarbejde med Røde Kors en tøjindsamling, hvor folk kunne aflevere deres brugte tøj. Tre studerende fra Designskolen Kolding fik udfordringen at udvælge 25 stykker tøj og hver redesigne tre fulde sæt tøj ud af genbrugsmaterialerne. Kollek-tionen er sat til salg på auktion, og overskuddet går ubeskåret til Røde Kors. – Tekst og. Foto: Cæciliie Philipa Vibe Pedersen.

Der er fokus på bæredygtighed under dennes uges modefestival i København, Copenhagen Fashion Festival, og flere butikker giver deres bud på grønnere veje inden for tøjindustrien. Hennes & Mauritz på Amagertorv i København udstiller i disse dage resultatet af en design-konkurrence udskrevet i forbindelse med Fashion Summit i maj. Hennes & Mauritz arrangerede i samarbejde med Røde Kors en tøjindsamling, hvor folk kunne aflevere deres brugte tøj. Tre studerende fra Designskolen Kolding fik udfordringen at udvælge 25 stykker tøj og hver re-designe tre fulde sæt tøj ud af genbrugsmaterialerne. Kollektionen er sat til salg på auktion, og overskuddet går ubeskåret til Røde Kors. Tekst og foto: Cæciliie Philipa Vibe Pedersen.