Bøgernes bog får folk på biblioteket

VEJEN TIL HJERTET går undertiden via maven, og på Gentofte Hovedbibliotek går man Bibelens og Højsangens vej, når der skal reklameres for stedets café. På biblioteket nord for København arrangerer man en lang række foredrag om bøger og forfattere, så der er stor sandsynlighed for at cafégæsterne drages mod litteraturen, når de først er kommet indenfor. Seneste store arrangement var forgange weekend, da biblioteket blev forvandlet til et slaraffenland for tegneserieelskere. -
VEJEN TIL HJERTET går undertiden via maven, og på Gentofte Hovedbibliotek går man Bibelens og Højsangens vej, når der skal reklameres for stedets café. På biblioteket nord for København arrangerer man en lang række foredrag om bøger og forfattere, så der er stor sandsynlighed for at cafégæsterne drages mod litteraturen, når de først er kommet indenfor. Seneste store arrangement var forgange weekend, da biblioteket blev forvandlet til et slaraffenland for tegneserieelskere. - . Foto: Privat.

2VEJEN TIL HJERTET går undertiden via maven, og på Gentofte Hoved-bibliotek går man Bibelens og Højsangens vej, når der skal reklameres for stedets café. På biblioteket nord for København arrangerer man en lang række foredrag om bøger og forfattere, så der er stor sandsynlighed for, at cafégæsterne drages mod litteraturen, når de først er kommet indenfor. Seneste store arrangement var forgange weekend, da biblioteket blev forvandlet til et slaraffenland for tegneserieelskere. - Privatfoto.