Prøv avisen

Gamle konfirmander søges til gigantisk gensynsfest

Billedet er fra en af konfirmationerne i Jakobskirken, Roskilde, i foråret 1987. De 15 glade konfirmander flankeres af sognepræst Hans Peter Wandall (til venstre), kirketjener Johannes Andreassen og sognepræst Frede Tramm (til højre).

efterlysning

Er du blevet konfirmeret i Jakobskirken, eller er dit barn, din kollega eller en anden, du kender?

Så er det nu, du skal sprede rygtet. Jakobskirken fejrer nemlig 40-års jubilæum i år med en stor gensynsfest for de mere end 2800 gamle konfirmander, der er blevet konfirmeret siden indvielsen af kirken i 1974.

Gensynsfesten holdes lørdag den 12. april klokken 14-17 med masser af løjer. Blandt andet bliver der mulighed for at finde sig selv på billederne af de mange konfirmandhold og derefter blive fotograferet sammen med de andre jubilæumskonfirmander.

De 45 unge, som skal konfirmeres i år til april, opfører musicalen Kastanjen. Musicalen er skrevet til jubilæet og har tekst og musik af Nicholaj Siltan, som er lærer på Østervangsskolen og har trådt sine barnesko på de skrå brædder i Lo Specchio. Instruktør er Uwe Jacobsen, og ved flyglet sidder Niels Christensen.

LÆS OGSÅ: Mirakelmagasiner skal give italienerne håb

Derudover serveres der kagekirke, sang, bøn og masser af god snak og gensynskrammere. Tidligere kirketjener Johannes Andreasen, der i mange år var leder af ungdomsklubben i kælderen under Jakobskirken, er også med i festudvalget og glæder sig til dagen.

Det bliver da sjovt at se alle de gamle unger igen, siger han med et grin.

Festen rundes af med et brag af en gospelkoncert med huskoret Roskilde Gospel Singers under ledelse af Peter Bernhard og med Kevin Kirkeby ved flyglet.

Find Jakobskirken på facebook og gensynsfesten under begivenheder. Prik til dem, du gik i klasse og til præst sammen med. Lad rygtet gå, like og send linket videre.

Vi håber at blive rigtig mange.