Kommen og spidskommen – hvad er det nu lige, der er hvad?

De ligner hinanden, kommen og spidskommen, men stritter i hver sin smagsretning. Der findes dog retter, hvor de mødes og komplimenterer hinanden

De små spidse frø ligner hinanden, men kommen (th.) er noget mørkere end spidskommen. Hvor kommen i det danske køkken mest er kendt fra brød og ost, så hører spidskommen til i det varme køkken. De to frø kan dog sagtens indgå i den samme ret, viser Bjarne Nørum i denne uges lørdagsmad.
De små spidse frø ligner hinanden, men kommen (th.) er noget mørkere end spidskommen. Hvor kommen i det danske køkken mest er kendt fra brød og ost, så hører spidskommen til i det varme køkken. De to frø kan dog sagtens indgå i den samme ret, viser Bjarne Nørum i denne uges lørdagsmad. Foto: Bjarne Nørum

Lad os begynde med en tilståelse.

Artiklen fortsætter under annoncen