Noter

Marengs og friske jordbær er en klassiker, men her er marengsen kommet i selskab med chokolade og kakao, hvilket giver et anderledes samspil med bærrene. -- Foto: Leif Tuxen.
Marengs og friske jordbær er en klassiker, men her er marengsen kommet i selskab med chokolade og kakao, hvilket giver et anderledes samspil med bærrene. -- Foto: Leif Tuxen. Foto: .

Høvdingebold mod mobning

Kliker, mobning og børn, der føler sig udenfor, er hverdagen for mange skoleelever. Det skal en landsdækkende turnering i høvdingebold være med til at lave om på. Den første del af den fynske turnering begyndte i går i Horne og Rantzausminde på Fyn. Det oplyser DR Fyn. De klassekammerater, der ikke kæmper inde på banen, hepper og hujer på sidelinjen med både bannere og våbenskjold. Forud for turneringen har klasserne forberedt sig gennem længere tid. En landsdækkende høvdingeboldturnering skal skabe bedre trivsel i klasserne, og her er det gode gamle høvdingeboldspil godt, fortæller generalsekretær i Dansk Skoleidræt Steen Hjorth, der står bag turneringen. Omkring 20.000 børn deltager i årets høvdingeboldturnering. Den fynske finale afholdes i Dalumhallen den 11 april.

Gevinst på løb, der var overstået

En skribent på den svenske avis Expressen præsterede at placere et væddemål på et dansk travløb, fire minutter efter at løbet var kørt. Skribenten kendte således allerede løbets udfald og kunne dokumentere at have placeret sit væddemål klokken 17:04 på løbet, der gik i gang klokken 17:00. Væddemålet blev placeret på den svenske tipshjemmeside ATG. Hjemmesiden har erkendt, at der ikke blev lukket for løbet i tide.