Oplev det grønne Spanien: Kultur, natur og historie

Tag med Kristeligt Dagblad og Granada Kulturrejser på en spændende læserrejse til det smukke nordlige Spanien fra den 26. maj til den 2. juni 2023

Denne læserrejse dækker over besøg i de ældgamle hulemalerier ved Altamira til det moderne Guggenheim-museum i Bilbao. Her mellem den barske kyst og de dramatiske bjerge er der meget at opleve. Naturen er storslået, og tilmed har vi mennesker afsat spor i området fra de ældste tider og frem til i dag. 
Denne læserrejse dækker over besøg i de ældgamle hulemalerier ved Altamira til det moderne Guggenheim-museum i Bilbao. Her mellem den barske kyst og de dramatiske bjerge er der meget at opleve. Naturen er storslået, og tilmed har vi mennesker afsat spor i området fra de ældste tider og frem til i dag. . Foto: Granada Kulturrejser.

e med huse i bindingsværk, kirker og klostre. Endelig inkluderer rejsen et besøg ved provinsens største attraktion, en kopi af de 14.000 år gamle hulemalerier i Altamira-hulerne.

Rejsens sidste dag fører os på en længere udflugt rundt i Baskerlandet til den vigtige by Guernica og til den elegante kystby San Sebastián.