Oplev forår på Færøerne med natur, kultur og kirker

Tag med Kristeligt Dagblad og Kulturretur på en komprimeret og oplevelsesrig læserrejse til Færøerne den 29. juni til den 4. juli 2023

Deltagerne skal opleve storslået natur og kommer til at møde lokale kulturpersonligheder, som inviterer tæt på færøske forhold. I løbet af læserrejsen besøges adskillige kirker, inklusive øernes domkirke i Tórshavn.
Deltagerne skal opleve storslået natur og kommer til at møde lokale kulturpersonligheder, som inviterer tæt på færøske forhold. I løbet af læserrejsen besøges adskillige kirker, inklusive øernes domkirke i Tórshavn. Foto: KulturRetur.

18 smukke og grønne øer, der samlet udgør kun knap halvdelen af Fyns størrelse. Den varierede natur er enestående og skifter mellem frodig og barsk med dybt indskårne fjorde og høje fjelde. Vejret sætter sit præg på et besøg med den hyppige vekslen mellem sol, regn, tåge og klar luft. Små bygder med en tæthed af farverige træhuse og skæve vinkler. Fugle, får og fiskeri præger landet, nu som før. Historien er en grundig fortælling værd, knyttet som den er til Vestnordens historie og dermed den danske. 

På denne læserrejse til Færøerne er det primære fokus kunst, kirke og natur. Deltagerne kommer til at møde lokale kulturpersonligheder, som inviterer tæt på færøske forhold. Deltagerne kommer også ind i kunstneriske cirkler og ud i den smukke færøske natur. I løbet af læserrejsen besøges adskillige kirker, inklusive øernes domkirke i Tórshavn. Som noget helt særligt skal deltagerne opleve Kingosang, dans og en middag med de lokale i den lille bygd Tjørnuvik.