Oplev Maltas arv og historie

Tag til øriget Malta og oplev dets unikke historie, kultur og natur med Kristeligt Dagblad og Albatros Travel den 8. til den 15. november 2020

På de gyldne middelhavsøer Malta og Gozo findes nogle af verdens ældste og mest imponerende kulturhistoriske skatte, som deltagerne på denne læserrejse skal opleve på helt tæt hold.

Det enestående ørige Malta er et af Europas mest eftertragtede steder. Og med god grund – både historie, kultur, skøn mad og azurblåt hav er hele tiden inden for rækkevidde på Malta.

Desuden bevirker Maltas historisk strategiske placering, at landet har været, og stadig er, et sandt sammensurium af arabiske, italienske og nordafrikanske anstrøg.

Korsriddere, fønikere, Paulus, arabere, Odysseus og englændere er blot nogle af de personer og kulturer, der har ladet sig betage af Malta. På denne rejse gives der mulighed for at opleve det smukke ørige.

Det lille land byder ikke blot på nogle af Europas flotteste strande, det dejlige azurblå Middelhavet, livlige fiskerlejer og undervandsgrotter med alverdens fisk, men også på nogle af verdens mest imponerende kulturhistoriske oplevelser.

Her findes ruiner, der er ældre end pyramiderne, et væld af imponerende katedraler, gigantiske forhistoriske klippetempler, store fæstningsværker fra korsriddernes tid og den Unesco-fredede hovedstad Valletta.