Søren Ryge tænkte "øv, øv, øv". Hans rundkørsel var skændet, forulempet – nej, det var rent hærværk

Den rundkørsel, som Søren Ryge dagligt anvender, var ind til sidste uge det yndigste sommersyn af hvide margeritter, gule ranunkler og enkelte valmuer. Men så kom "en forbryder" forbi

Det er årets grimmeste foto. Min egen rundkørsel blev udsat for skammeligt hærværk en uge før Skt.Hans. En stor, offentlig finansieret plæneklipper klippede alle blomsterne væk. Den bliver grøn igen, men stadig kedelig. De skulle skamme sig.
Det er årets grimmeste foto. Min egen rundkørsel blev udsat for skammeligt hærværk en uge før Skt.Hans. En stor, offentlig finansieret plæneklipper klippede alle blomsterne væk. Den bliver grøn igen, men stadig kedelig. De skulle skamme sig. Foto: Søren Ryge Petersen.

Øv, øv, øv, tænkte jeg, kørte langsomt rundt tre gange, drejede fra mod Ugelbølle, standsede og tog sommerens kedeligste, grimmeste billede.

For det var min rundkørsel, som jeg deler med 10.000 andre i døgnet, der var blevet skændet, forulempet – nej, det var rent hærværk. Min næste tanke var, at jeg skulle finde forbryderen og sætte ham i den store, offentlige gabestok. For det måtte være min egen, kære Syddjurs Kommune, som jeg har betalt skat til i 38 år.