Prøv avisen

Vilkår for digitale abonnementer

Vilkår for digitalt abonnement på Kristeligt Dagblad


Produkt

På kristeligt-dagblad.dk køber du et digitalt produkt, der leveres via internettet. At købet sker via internettet, betyder, at du skal være opmærksom på følgende:

Kristeligt Dagblad kan ikke garantere, at der til hver en tid er adgang til produktet: det kan for eksempel ske, at egen internetudbyder har problemer, at eget bredbånd eller modem er ude af drift, eller at en eventuel serverhost har tekniske problemer, som Kristeligt Dagblad ikke har nogen kontrol over.

Betaling
Du kan betales online med Dankort og kreditkort (Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, JCB og Diners).

Kristeligt Dagblad anvender ePay, som er godkendt af PBS. Du kan derfor være tryg ved, at betaling via internet er sikker på kristeligt-dagblad.dk.

Prisen er inkl. moms.

Ibrugtagning
Adgang til dit abonnement opnås straks, når betalingen er gennemført og vil være aktivt lige så længe, som abonnementet er aktivt.

Forlængelse og opsigelse
Et digitalt abonnement på Kristeligt Dagblad tegnes som et fortløbende abonnement, der fortsætter indtil abonnementet opsiges telefonisk, skriftligt eller elektronisk. Abonnementet kan altid opsiges ved en betalingsperiodes udløb. Alternativt kan abonnementsaftalen efter 5 måneders abonnement opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en kalendermåned.

Ved første betaling af et abonnement tilmeldes det automatisk abonnementsbetaling. Dette kan du til enhver tid afmelde på din profilside: Min side.

Kortskifte
Hvis du skifter betalingskort og/eller ønsker, at betalingen skal foregå via et andet kort, skal du afmelde det aktive abonnement og herefter foretage en tilmelding til et nyt abonnement og gennemføre betaling med dette. Det nye abonnement påbegyndes, når det aktive abonnement udløber.

Brugerkonto
Du skal have et brugernavn hos Kristeligt Dagblad for at kunne få adgang til de digitale tjenester, der er omfattet af dit abonnement.

Dit brugernavn og password giver adgang til Min side på Kristeligt-Dagblad.dk, hvor du kan administrere dine produkter og tjenester. På Min side har du også oversigt over alle løbende abonnementsaftaler.

Dit brugernavn og password benyttes til at logge ind på alle digitale produkter og tjenester fra Kristeligt Dagblad.

Dit brugernavn og password er personligt, og den juridiske ejer af abonnementet er den person, som har tegnet det.

Brugernavn og password til Kristeligt Dagblads digitale tjenester må ikke deles med andre end medlemmer af abonnentens egen husstand på hans/hendes opholdsadresse.

Du kan kun være logget ind på på Kristeligt-Dagblad.dk via én computer fra ét IP-nummer ad gangen.

Du kan maksimalt logge ind på Kristeligt-dagblad.dk fra fem forskellige computere på et døgn fra maksimalt fem forskellige IP-numre. Hvis grænsen for logins overskrides, låses din konto midlertidigt i 24 timer. Vi sender dig herefter en mail med oplysninger om, hvordan kontoen kan låses op.

Dit brugernavn og password giver din husstand adgang til tre samtidige logins via tre devices med avisens applikationer til iOS og Android.

Misbrug
Hvis du deler dit brugernavn og password med andre, eller på anden måde misbruger Kristeligt Dagblads digitale tjenester, har avisen ret til straks at lukke for din adgang til disse tjenester. Du vil i så fald miste adgang til de produkter og tjenester, som du eventuelt har købt tidligere, og avisen tilbageholder pengene.

Du skal selv sørge for, at oplysningerne i din brugerprofil til enhver tid er opdaterede, og at dit password holdes hemmeligt. Hvis uvedkommende ændrer ved din profil, er det dit eget ansvar, og vi råder dig i så fald til at ændre password.

Køb via Apple iTunes App Store eller Google Play
Ved køb af Kristeligt Dagblads digitale tjenester gennem Apple iTunes App Store eller Google Play gælder Apples og Googles brugervilkår.

Køb af Kristeligt Dagblads digitale tjenester gennem gennem Apple iTunes App Store eller Google Play vil ikke blive registreret i vores kundedatabase og vil heller ikke kunne administreres via Min side. Administration af køb, som er gjort gennem Apple iTunes App Store eller Google Play, administreres via din egen adgang til disse tjenester.

Øvrige betingelser
Abonnementsdata på tidligere abonnementer gemmes til evt. senere brug. Disse kan slettes, hvis det ønskes.

Kristeligt Dagblad kontakter fra tid til anden husstande med gode tilbud. I overensstemmelse med gældende lov kan du frabede dig dette hos Kristeligt Dagblad på tlf. 33 48 05 05.

Kristeligt Dagblad forbeholder sig ret til at ændre i ovenstående vilkår.

Kristeligt Dagblad
19. juni 2013