Medlemmer af Kristeligt Dagblads bestyrelse

Mogens Madsen, formand
Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og HD i regnskabsvæsen fra Copenhagen Business School. Adm. direktør og partner i Primora Holding ApS. Medstifter af og tidligere direktør i Dansk Sundhedssikring A/S og andre virksomheder inden for sundhedsuniverset. Formand for Diakonissestiftelsens bestyrelse siden 2002 og næstformand i stiftelsen Areopagos bestyrelse. Ledelses- og forretningsudviklingserfaring fra store og mindre virksomheder. Har mangeårig erfaring som rådgiver for virksomheder, som topleder og som entreprenør med virksomhedsopbygning. Har betydelig erfaring med bestyrelsesarbejde i kirkelige organisationer.

Peter Lindegaard, næstformand
Cand. oecon. fra Aarhus Universitet. Adm. direktør for Elsass Fonden. Har arbejdet 25 år i Falck-koncernen, heraf 8 år som landechef for Falck i Sverige. 3 år som adm.dir. for Berlingske Tidende, og 5 år som forsikringsdirektør. Sidder i flere andre bestyrelser.

Elisabeth Nøjgaard
Uddannet jurist. Elisabeth Nøjgaard har været advokat i Gorrissen Federspiel Kierkegaard, inden hun blev ansat i Gyldendal som først juridisk direktør og de seneste 8 år som koncern- og forlagsdirektør. Hun er nu direktør på Karen Blixen Rungstedlund. Elisabeth Nøjgaard har en bestyrelsesuddannelse fra CBS og sidder i flere andre bestyrelser.

Thomas Bank Møller
Teolog og journalist fra Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole. Kommunikationschef for Krifa. Har tidligere arbejdet i ledende roller med digital udvikling hos Herning Folkeblad og Kristeligt Dagblad, hos sidstnævnte blandt andet som internetchef. Sidder i bestyrelsen for Center for Familieudvikling.

Kristoffer Arrild Asmussen
Ansat på Kristeligt Dagblad i 2017 som Senior Digital Architect. Kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling med bachelor i filosofi fra Københavns universitet. Tidligere ansat hos Peytz & Co, Clio Online og Forbrugerrådet TÆNK.

Karin Dahl Hansen 
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 1999. Fra 2009 redaktør for Liv & Sjæl samt Familieliv, Seniorliv og Etik. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Tidligere ansat på Ritzaus Bureau og Regionalen, Danmarks Radio i Næstved.