Bestyrelse

Ivar Brændgaard, formand
Ivar Brændgaard er teolog og tidligere direktør for TV/MIDT-VEST. Han har været formand for fællesbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark samt medl. af både Landsudvalget for Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse og KFUMs Verdensforbunds Eksekutivkomité. Desuden tidligere forstander for Haslev Udvidede Højskole.

Mogens Madsen, næstformand
Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og HD i regnskabsvæsen fra Copenhagen Business School. Adm. direktør og partner i Primora Holding ApS. Medstifter af og tidligere direktør i Dansk Sundhedssikring A/S og andre virksomheder inden for sundhedsuniverset. Formand for Diakonissestiftelsens bestyrelse siden 2002 og næstformand i stiftelsen Areopagos bestyrelse. Ledelses- og forretningsudviklingserfaring fra store og mindre virksomheder. Har mangeårig erfaring som rådgiver for virksomheder, som topleder og som entreprenør med virksomhedsopbygning. Har betydelig erfaring med bestyrelsesarbejde i kirkelige organisationer.

Elisabeth Fogtdal Nøjgaard
Uddannet jurist. Elisabeth har været advokat i Gorrissen Federspiel Kierkegaard, inden hun blev ansat i Gyldendal som først juridisk direktør og slutteligt som koncern- og forlagsdirektør. Hun forlod Gyldendal sidste år. Elisabeth har en bestyrelsesuddannelse fra CBS og sidder i adskillige bestyrelser.

Peter Lindegaard
Cand. oecon. fra Aarhus Universitet. Adm. direktør for Elsass Fonden. Har arbejdet 25 år i Falck-koncernen, heraf 8 år som landechef for Falck i Sverige. 3 år som adm.dir. for Berlingske Tidende, og 5 år som forsikringsdirektør. Sidder i flere andre bestyrelser.

Kristoffer Arrild Asmussen
Ansat på Kristeligt Dagblad i 2017 som Senior Digital Architect. Kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling med bachelor i filosofi fra Københavns universitet. Tidligere ansat hos Peytz & Co, Clio Online og Forbrugerrådet TÆNK.

Karin Dahl Hansen 
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 1999. Fra 2009 redaktør for Liv & Sjæl samt Familieliv, Seniorliv og Etik. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Tidligere ansat på Ritzaus Bureau og Regionalen, Danmarks Radio i Næstved.