Medlemmer af Kristeligt Dagblads bestyrelse

Mogens Madsen, formand
Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og HD i regnskabsvæsen fra Copenhagen Business School. Adm. direktør og partner i Primora Holding ApS. Medstifter af og tidligere direktør i Dansk Sundhedssikring A/S og andre virksomheder inden for sundhedsuniverset. Formand for Diakonissestiftelsens bestyrelse siden 2002 og næstformand i stiftelsen Areopagos bestyrelse. Ledelses- og forretningsudviklingserfaring fra store og mindre virksomheder. Har mangeårig erfaring som rådgiver for virksomheder, som topleder og som entreprenør med virksomhedsopbygning. Har betydelig erfaring med bestyrelsesarbejde i kirkelige organisationer.

Peter Lindegaard, næstformand
Cand. oecon. fra Aarhus Universitet. Adm. direktør for Elsass Fonden. Har arbejdet 25 år i Falck-koncernen, heraf 8 år som landechef for Falck i Sverige. 3 år som adm.dir. for Berlingske Tidende, og 5 år som forsikringsdirektør. Sidder i flere andre bestyrelser.

Elisabeth Nøjgaard
Uddannet jurist. Elisabeth Nøjgaard har været advokat i Gorrissen Federspiel Kierkegaard, inden hun blev ansat i Gyldendal som først juridisk direktør og de seneste 8 år som koncern- og forlagsdirektør. Hun er nu direktør på Karen Blixen Rungstedlund. Elisabeth Nøjgaard har en bestyrelsesuddannelse fra CBS og sidder i flere andre bestyrelser.

Thomas Bank Møller
Teolog og journalist fra Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole. Kommunikationschef for Krifa. Har tidligere arbejdet i ledende roller med digital udvikling hos Herning Folkeblad og Kristeligt Dagblad, hos sidstnævnte blandt andet som internetchef. Sidder i bestyrelsen for Center for Familieudvikling.

Maria E. Jensen
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 2016 som Medierådgiver i salgsafdelingen. Uddannet som folkeskolelærer og kandidat i pædagogik med bachelor i Idræt fra Odense universitet. Tidligere ansat hos Aller, Computerworld /Jobindex. Har erfaring med bestyrelsesarbejde indenfor Idrætsorganisationer.

Morten Mikkelsen
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 1998. Skriver både nyheds- og baggrundsartikler inden for temaerne dannelse, uddannelse, historie, kulturhistorie og sprog, samt skribent på flere af avisens digitale specialhistorier og fire gange modtager af digitale priser fra Danske Medier (guld 2017, sølv 2019 og hædrende omtale 2016 og 2020).