Bestyrelse

Ivar Brændgaard, formand
Ivar Brændgaard er teolog og tidligere direktør for TV/MIDT-VEST. Han har været formand for fællesbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark samt medl. af både Landsudvalget for Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse og KFUMs Verdensforbunds Eksekutivkomité. Desuden tidligere forstander for Haslev Udvidede Højskole.

Mogens Madsen, næstformand
Civilingeniør og HD i regnskabsvæsen. Partner og administrerende direktør i Dansk Sundhedssikring A/S, formand for bestyrelsen for Den danske Diakonissestiftelse, næstformand for bestyrelsen i stiftelsen Areopagos. Tidligere vicedirektør i Post Danmark A/S og tidligere managementkonsulent og partner i Coopers & Lybrand Consulting Group.

Inge Mærkedahl
Cand.phil i samfundsfag, dir. for Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte. Tidligere dir. i Arbejdsmarkedsstyrelsen, dir. for Danmarks Forvaltningshøjskole, dir. Forsknings- og Innovationsstyrelsen, tidligere vicedirektør og direktør for Uddannelses- og forskningsministerietvicedirektør og direktør for Uddannelses- og forskningsministeriet. Medl. af en række bestyrelser herunder Danmarks Evalueringsinstitut og formand for Rådet for de grundlæggende erhvervsrettede Uddannelser. Sidder i sekretariatet bag Reformationsjubilæet i 2017.

Peter Lindegaard
Cand. Oecon. fra Aarhus Universitet. Adm. direktør for Elsass Fonden. Har arbejdet 25 år i Falck-koncernen, heraf 8 år som landechef for Falck i Sverige. 3 år som administrerende direktør for Berlingske Tidende og 5 år som forsikringsdirektør. Sidder i flere bestyrelser.

Kristoffer Arrild Asmussen
Ansat på Kristeligt Dagblad i 2017 som Senior Digital Architect. Kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling med bachelor i filosofi fra Københavns universitet. Tidligere ansat hos Peytz & Co, Clio Online og Forbrugerrådet TÆNK.

Karin Dahl Hansen 
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 1999. Fra 2009 redaktør for Liv & Sjæl samt Familieliv, Seniorliv og Etik. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Tidligere ansat på Ritzaus Bureau og Regionalen, Danmarks Radio i Næstved.