Bestyrelse

Ivar Brændgaard, formand
Ivar Brændgaard er teolog og tidligere direktør for TV/MIDT-VEST. Han har været formand for fællesbestyrelsen for KFUM og KFUK i Danmark samt medl. af både Landsudvalget for Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse og KFUMs Verdensforbunds Eksekutivkomité. Desuden tidligere forstander for Haslev Udvidede Højskole.

Mogens Madsen
Næstformand. Partner i Dansk Sundhedssikring.

Elisabeth Fogtdal Nøjgaard
Uddannet jurist. Elisabeth har været advokat i Gorrissen Federspiel Kierkegaard, inden hun blev ansat i Gyldendal som først juridisk direktør og slutteligt som koncern- og forlagsdirektør. Hun forlod Gyldendal sidste år. Elisabeth har en bestyrelsesuddannelse fra CBS og sidder i adskillige bestyrelser.

Peter Lindegaard
Cand. oecon. fra Aarhus Universitet. Adm. direktør for Elsass Fonden. Har arbejdet 25 år i Falck-koncernen, heraf 8 år som landechef for Falck i Sverige. 3 år som adm.dir. for Berlingske Tidende, og 5 år som forsikringsdirektør. Sidder i flere andre bestyrelser.

Kristoffer Arrild Asmussen
Ansat på Kristeligt Dagblad i 2017 som Senior Digital Architect. Kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling med bachelor i filosofi fra Københavns universitet. Tidligere ansat hos Peytz & Co, Clio Online og Forbrugerrådet TÆNK.

Karin Dahl Hansen 
Ansat på Kristeligt Dagblad siden 1999. Fra 2009 redaktør for Liv & Sjæl samt Familieliv, Seniorliv og Etik. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Tidligere ansat på Ritzaus Bureau og Regionalen, Danmarks Radio i Næstved.