BILLEDSERIE: Nytårstraditioner fra hele verden

Se hvilke traditioner man følger i forskellige lande i anledning af nytår

I Brasilien, Ecuador, Bolivia og Venezuela, bærer man særligt undertøj på nytårsaften. I byer som Sao Paulo og La Paz begynder undertøjs-leverandører at fremvise farvestrålende underbukser et par dage før ferien. De mest populære farver er rød og gul: rød formodes at bringe kærlighed i det kommende år, og gul menes at bringe penge. Traditionen stammer angiveligt fra Spanien, hvor man også i dag følger traditionen visse steder. Billedet her er fra "San Silvestre" nytårsløbet i Valencia i Spanien, hvor festglade mænd løber en tur i rødt undertøj.
I Brasilien, Ecuador, Bolivia og Venezuela, bærer man særligt undertøj på nytårsaften. I byer som Sao Paulo og La Paz begynder undertøjs-leverandører at fremvise farvestrålende underbukser et par dage før ferien. De mest populære farver er rød og gul: rød formodes at bringe kærlighed i det kommende år, og gul menes at bringe penge. Traditionen stammer angiveligt fra Spanien, hvor man også i dag følger traditionen visse steder. Billedet her er fra "San Silvestre" nytårsløbet i Valencia i Spanien, hvor festglade mænd løber en tur i rødt undertøj. Foto: DIEGO TUSON Denmark

I Danmark springer mange ned fra en stol, når klokken slår 12 nytårsaften. Rundt omkring i verden står man dog ikke tilbage for den danske tradition. I Spanien spiser de vindruer, og japanerne slår på klokker, mens kineserne og de fleste andre med dem sætter ild til en stor mængde fyrværkeri.

Se her en billedserie med nytårstraditioner fra hele verden.

Kilder: Travelandleisure.com, listverse.com

Artiklen fortsætter under annoncen