Da Maersk Regensburg reddede 427 bådflygtninge

Se besætningens egne billeder, som de har delt for at skabe opmærksomhed om problemet

Maersk Regensburg bjergede i fredags hundredevis af nødstedte immigranter, der forsøgte at komme til Europa. Det er anden gang på ti måneder, at Maersk skibet agerer redning for nødstedte bådflygtninge.
Maersk Regensburg bjergede i fredags hundredevis af nødstedte immigranter, der forsøgte at komme til Europa. Det er anden gang på ti måneder, at Maersk skibet agerer redning for nødstedte bådflygtninge. Foto: Maersk Line.

427 bådflygtninge blev i fredags reddet i sikkerhed af Maersk Regensburgs besætning ude på Middelhavet.

Maersk Line har nu offentliggjort besætningsmedlemmernes amatørbilleder fra redningsaktionen. Du kan se billederne i bunden af denne artikel.

Ifølge Maersk Line's pressechef, Michael Christian Storgaard, er offentliggørelsen af disse billeder en måde åbent at støtte Danmarks Rederiforening, der gennem de seneste par uger har råbt vagt i gevær:

"Vi støtter Dansk Rederiforenings opråb til det internationale samfund om at få gjort noget ved det her stigende problem. Vores handelsskibe er ikke bygget til at understøtte humanitære katastrofer," siger han.

"Vi ønsker, at der skal ske noget, og vi hjælper meget gerne, når det er nødvendigt, men situationen er uholdbar for alle berørerede parter," uddyber han.

Opfordringen kommer som konsekvens af de seneste ugers dødsfald på Middelhavet, hvor hundredvis af bådflygtninge er druknet.

Det er anden gang på under et år, at Maersk Regensburg deltager i en stor redningsaktion af nødstedte immigranter på Middelhavet.

Her kan du se besætningsmedlemmernes egne amatørbilleder:

Foto: Maersk Line
Foto: Mærsk Line
Foto: Maersk Line
Foto: Mærsk Line
Foto: Mærsk Line
Foto: Mærsk Line
Foto: Maersk Line