Silke Haubart Cohen

Cand.mag. i Tværkulturelle studier og journaliststuderende
Fagredaktør for kristendom.dk og religion.dk. Cand.mag. i Tværkulturelle Studier og BA i Religionsvidenskab fra Københavns Universitet. Har skrevet speciale om jødisk-muslimsk dialog. Er nu fagjournaliststuderende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Mest læste

Indføring

Er yoga en religiøs praksis?

For de fleste handler yoga om motion og mental ro, men når armbøjninger kombineres med røgelsespinde, hvor går så grænsen mellem det sekulære og det religiøse? Ph.d. i Religionsvidenskab Marianne Qvortrup Fibiger og yogalærer Birgitte Gorm Hansen belyser sagen fra to sider.  

Interview

Danske jøder og muslimer: Religionsfriheden er under pres

En ny undersøgelse konkluderer, at religiøse restriktioner er et stigende fænomen i Europa. Særligt jøder og muslimer oplever indskrænkelser i form af uønsket offentlig opmærksomhed, forbud og chikane

Interview

Michael Rachlin vil afspejle mangfoldigheden af jøder i menighedsblad

Journalist og forfatter Michael Rachlin er blevet ansat som ny redaktør for Det Jødiske Samfunds medlemsmagasin "Jødisk Orientering". Han overtager redaktørposten med en vision om at skabe et menighedsblad, der afspejler diversiteten af jødisk liv i Danmark.

Interview

Inklusion skal redde Det Jødiske Samfund fra at uddø

I fremtiden vil Det Jødiske Samfund være nødsaget til at dreje nøglen om, hvis ikke fornyelse og inklusion sættes på dagsordenen. Det mener Anne Boukris, der er leder af Copenhagen Jewish Filmfestival, tidligere direktør for Det Jødiske Museum i Oslo og nu også medlem af Delegeretforsamling i Det Jødiske Samfund