Robert Kronberg

Buddhisme og hinduisme

Mit navn er Robert Kronberg, og jeg blev født i København i 1967, men er opvokset i Ishøj. Efter at have boet og arbejdet i Bangkok i 12-13 år, bor jeg nu i Slagelse med min ægtefælle fra Laos samt min yngste søn. Jeg har læst teologi på Københavns Universitet, og i dag arbejder jeg for mit eget konsulent- og tekstbureau.

Jeg har været næstformand og generalsekretær for Dialogcentret Danmark samt menighedsrådsformand for Hans Egedes Kirke på Østerbro. I dag er jeg kasserer i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse Midtby og bestyrelsesmedlem i Slagelse Kirkegårde. Jeg har også haft tillidsposter i Den Skandinaviske Kirke i Bangkok og i Den Danske Kirke i Bangkok in spe. Derudover har jeg haft en lang række andre tillidsposter, herunder i Det Konservative Folkeparti.

Jeg kom til Thailand for første gang i 1980, og i 1998 begyndte jeg at studere den thailandske kultur og buddhisme, hvilket naturligvis blev intensiveret, da jeg flyttede til Thailand i 2002. Jeg blev også tilknyttet Religion.dk i begyndelsen af 2002.