Prøv avisen
LUK

Det ser ud som om at du ikke er logget ind

Log ind for at dele artiklen

Glemt adgangskode? Klik her.

Per Ørum holder alle muligheder åbne

Per Ørum Jørgensen siger, han havde otte gode år hos De Konservative, inden han skiftede til Kristendemokraterne, og han vil ikke udelukke. Han vil ikke udelukke, han vender tilbage til De Konservative. Foto: Jeppe Michael Jensen

Per Ørum Jørgensen vil ikke udelukke, at han er på vej tilbage til De Konservative

Det kom som en overraskelse for Per Ørum Jørgensen, at et lille flertal i Vestjyllands Storkreds ikke længere ønsker at beholde ham som formand for Kristendemokraterne.

Derfor har han ingen konkrete planer for fremtiden, nu da han af samme grund forlader partiet.

- Det er kommet meget pludseligt. Jeg må bare tage til efterretning, at der er et ønske om forandring blandt nogle af vores medlemmer i Vestjylland, og det respekterer jeg. Sådan er spillereglerne, siger Per Ørum Jørgensen til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Per Ørum forlader Kristendemokraterne

Han mener ikke, at det var hans politiske arbejde, der var problemet.

- Mit umiddelbare indtryk er, at der har været stor opbakning til den politiske linje, som jeg har stået for.

- Der er altid nogle udfordringer i forhold til en organisation - der kan være nogle personlige interesser, der er gået på kryds og tværs. Sådan er det jo somme tider i et politisk parti.

- Det, der er væsentligt for mig, er, at partiet ikke kaster sig ud i en personkamp. Det kan partiet ikke tåle i den nuværende situation, siger Per Ørum.

Men udmeldelsen af Kristendemokraterne er ikke et farvel til politik, understreger den 41-årige Per Ørum Jørgensen.

- Jeg er optaget af at kæmpe for mere social og økonomisk retfærdighed i Danmark. Det er det, jeg brænder for, og så må jeg se, hvilken platform, jeg kan få.

LÆS OGSÅ: Engell: Per Ørum er færdig i politik

- Da det hele er kommet lidt overraskende, så har jeg ingen konkrete planer om, hvad der skal ske fremadrettet, siger han.

Du har tidligere været medlem af De Konservative. Er det en mulighed, at du vender tilbage?

- Jeg vil ikke udelukke noget som helst. Jeg havde otte gode år hos De Konservative, før jeg skiftede til Kristendemokraterne, men tiden må vise, hvilke muligheder der er for fremtiden. Når man lukker en dør, så åbner der sig tit en ny, siger Per Ørum.