Christel Schaldemose (S): Selvfølgelig er vores asylpolitik socialdemokratisk

Danmark fik torsdag hård kritik i EU-parlamentet for landets asylpolitik, der blev kaldt ”ikke socialdemokratisk”. Christel Schaldemose, medlem af parlamentet (S), afviser kritikken

"Selvfølgelig er vores politik socialdemokratisk, for vi er socialdemokrater, og politikken er lavet af os," siger Christel Schaldemose, medlem af parlamentet (S) med reference partiets asylpolitik, der på det seneste har fået kritik.
"Selvfølgelig er vores politik socialdemokratisk, for vi er socialdemokrater, og politikken er lavet af os," siger Christel Schaldemose, medlem af parlamentet (S) med reference partiets asylpolitik, der på det seneste har fået kritik. Foto: Socialdemokratiet.

Torsdag deltog udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) i en høring i Europa-Parlamentet om Danmarks beslutning om at fratage syrere opholdstilladelsen, og om ambitionen om at oprette et modtagecenter for asylansøgere uden for Europas grænser. Der var hårde ord rettet mod ministeren, og nu svarer Socialdemokratiets gruppeformand i Europa-Parlamentet, Christel Schaldemose, på kritikken.