Eksperter: Radikale vil sikre sig frem mod et valg, der alligevel kommer

Er det troværdigt, når Radikale truer med at vælte regeringen? Et valg er under alle omstændigheder under opsejling, lyder det fra eksperter

Sofie Carsten Nielsen skrev i et Facebook-opslag lørdag, at partiet opfordrer Mette Frederiksen til at udskrive valg i Danmark efter sommerferien
Sofie Carsten Nielsen skrev i et Facebook-opslag lørdag, at partiet opfordrer Mette Frederiksen til at udskrive valg i Danmark efter sommerferien. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det var et par relativt fredelige Tour de France-etaper, der til stor fornøjelse rullede over det danske land i weekenden - men i det politiske felt har dramaet været til at tage og føle på.

Diskussionen om statsminister Mette Frederiksens (S) ageren i sagen om minkaflivningerne i coronaefteråret 2020 ruller igen, efter at Minkkommissionen i sidste uge offentliggjorde med sin længe ventede rapport. En rapport, der retter alvorlig kritik mod både den tidligere fødevareminister Mogens Jensen (S), statsminister Mette Frederiksen og den meget omtalte departementschef i Statsministeriet, Barbara Bertelsen.