Prøv avisen

Fitnessikon bliver kandidat for Liberal Alliance

- Vi har en offentlig sektor, der trænger til en god gang hovedrengøring. Vi har alt for mange regler og lappeløsninger, og vi bruger uendelig meget unødig tid, siger Charlotte Bircow Foto: Sophia Juliane Lydolph

Charlotte Bircow er tirsdag aften blevet valgt som folketingskandidat for Liberal Alliance på opstillingsmøde.

Fitnessdronningen Charlotte Bircow bliver kandidat for Liberal Alliance ved det kommende folketingsvalg. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Charlotte Bircow er tirsdag aften på et opstillingsmøde blevet valgt som ny folketingskandidat for Liberal Alliance i Københavns Omegns storkreds.

Det er især ønsket om at få indflydelse på sundhedsområdet, der har trukket Charlotte Bircow ind i dansk politik, fremgår det af meddelelsen.

Derudover lægger hun vægt på, at der skal ryddes op i den offentlige sektor.

- Vi har en offentlig sektor, der trænger til en god gang hovedrengøring. Vi har alt for mange regler og lappeløsninger, og vi bruger uendelig meget unødig tid, siger Charlotte Bircow i pressemeddelelsen.

- Vi skylder den danske befolkning at få ryddet grundigt op - et kæmpe arbejde, som må være den nye regerings fornemmeste job, siger hun.

Charlotte Bircow er i dag foredragsholder, forfatter, har sin egen virksomhed og er især kendt for at have lavet en lang række fitness-videoer. Desuden er hun ambassadør for Kræftens Bekæmpelse.

Udover Charlotte Bircow blev Sahar Aslani tirsdag aften valgt som ny folketingskandidat for Liberal Alliance i Københavns Omegns storkreds. Hun har tidligere været opstillet for partiet i Gladsaxe under kommunalvalget.

- Det er en fornøjelse at få to dygtige kandidater med på holdet, siger Martin Peter Nilsson, formand for Liberal Alliance i Københavns Omegns storkreds i meddelelsen.

- Vi er glade for Sahar, som vi kender, men også for, at Charlotte Bircow har valgt at repræsentere Liberal Alliance. Charlotte har en meget spændende profil, som jeg er sikker på vil blive et stort plus for Liberal Alliance, siger han.

Liberal Alliances spidskandidat i Københavns Omegns storkreds er kuglestøderen Joachim B. Olsen, der allerede er valgt ind i Folketinget.