Prøv avisen

Flot tilslutning til Kristeligt Dagblads Venner

Tilslutningen til Kristeligt Dagblads Venner i 2010 var flot. Foreningens formål er at få avisens abonnenter til at finansiere gratis avis-abonnementer til sociale væresteder, hospicer og fængsler. Frem for at stoppe deres eget avisabonnement, når de holder ferie, valgte mange af avisens abonnenter at forære dette feriestop til Kristeligt Dagblads Venner i det forgangne år.

Foreningen samler de mange små abonnementsperioder sammen til hele og fulde årsabonnementer.

I 2010 gav i alt 2159 abonnenter deres feriestop til Kristeligt Dagblads Venner. Det er under sidste års niveau, men stadig meget flot. Omregnet til kroner svarede til et beløb på 259.000 kroner.

I 2010 modtog i alt 85 hospicer, sociale væresteder og fængselsafdelinger et fast abonnement på Kristeligt Dagblad via denne støtte til Kristeligt Dagblads Venner.

Kristeligt Dagblads Venner leder altid efter egnede kandidater til at modtage avisen gratis, så vi kan hjælpe så godt som muligt, inden for de økonomiske rammer, foreningen har.

Vi håber, at avisens abonnenter, trods den finansielle krise i samfundet, vil være mindst lige så rundhåndede med at forære deres feriestop til foreningen, som de har været i det forgangne år.

Tak til alle avisens abonnenter, der via Kristeligt Dagblads Venner støtter de sociale væresteder, hospicer og fængsler med friabonnementer på Kristeligt Dagblad.