Prøv avisen

Geert Wilders dømt ude i Khader-forening

ARKIV: Khader stifter forening mod islamisme. - Foto: Jens nørgaard Larsen

Ikke plads til ekstremt højre orienterede islamkritikere i Naser Khaders nye hemmelige forening. LA-formanden er den eneste repræsentant fra Skandinavien.

Der bliver ikke plads til personer som den stærkt islam-kritiske højre politiker Geert Wilders i Naser Khaders nye hemmelige forening af internationale islamisme-kritikere.

- Jeg kan ikke nævne nogen navne. Men jeg kan sige, at man løser ikke problemet omkring islamisme ved at kalde Muhammed for pædofil og forbyde Koranen, og det er jo det Wilders står for, siger Liberal Alliances formand, Naser Khader, til Ritzau.

Nye medlemmer af netværket skal være på bølgelængde med medstifterne.

- Det er vigtigt, at vi er benhårde og konstruktive, fordi vi med denne forening vil vinde de moderaters hjerter og få dem med til at bekæmpe islamisterne, siger Khader.

Han er den eneste skandinaver, som er med i foreningen. De andre medstiftere kommer blandt andet fra Egypten, Canada, Italien og Tunesien

ARKIVFOTO JUNI 2008 af Geert Wilders-- Den hollandske politiker Geert Wilders skal betale godt 55.000 kroner til den danske Muhammedtegner Kurt Westergaard. Det sker, fordi Geert Wilders i sin islamkritiske film "quot;Fitna"quot; fra marts i år viste Kurt Foto: Jens nøRgaard Larsen