God opbakning til Kristeligt Dagblads Venner

102 hospicer, sociale væresteder og fængselsafdelinger modtog i 2008 et fast abonnement på Kristeligt Dagblad

Tilslutningen til Kristeligt Dagblads Venner i 2008 var flot. Foreningens formål er at få avisens abonnenter til at finansiere gratis avisabonnementer til sociale væresteder, hospicer og fængsler.

Frem for at stoppe deres eget avisabonnement, når de holdt ferie, valgte mange af avisens abonnenter at forære dette feriestop til Kristeligt Dagblads Venner i det forgangne år.

Foreningen samler de mange små abonnementsperioder sammen til hele og fulde årsabonnementer. Hvis man er interesseret i at hjælpe foreningen, skal man blot sige det til avisens abonnementsafdeling, når man ringer for at stoppe sin avis i ferien.

I 2008 gav i alt 2693 abonnenter deres feriestop til Kristeligt Dagblads Venner. Det er på niveau med sidste års gode bidrag, som omregnet til penge svarede til et beløb på knap 330.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2008 modtog i alt 102 hospicer, sociale væresteder og fængselsafdelinger et fast abonnement på Kristeligt Dagblad via denne støtte til Kristeligt Dagblads Venner.

Kristeligt Dagblads Venner leder altid efter egnede kandidater til at modtage avisen gratis, så vi kan hjælpe så godt som muligt i overensstemmelse med vedtægterne og den økonomi, foreningen har.

Vi håber, at avisens abonnenter, trods den finansielle krise i samfundet, vil være mindst lige så rundhåndede i år med at forære deres feriestop til foreningen, som de har været i det forgangne år.

Tak til alle avisens abonnenter, der via Kristeligt Dagblads Venner støtter de sociale væresteder, hospicer og fængsler med friabonnementer på Kristeligt Dagblad.