Prøv avisen

Her er vinderen af en romantisk middag for to

Tillykke til Jeanette og hendes mand! Foto: HECKLER Pierre/PHOTOPQR/LE REPUBLICAIN LORRAIN

Kristeligt Dagblad har fundet en vinder i vores konkurrence om en middag for to. Se hvem den heldige vinder er, og læs den romantiske historie.

Fortæl, hvordan du mødte din partner og deltag i lodtrækningen om et restaurantgavekort på 1000 kr.

Det var udgangspunktet, da Kristeligt Dagblad i forbindelse med Valentinsdag indbød læserne til at fortælle om deres egen romantiske historier.

LÆS OGSÅ: Læserne fortæller: Sådan mødte vi vores partner

Blandt de mange indsendte bidrag, der kan læses her, er vinderen nu trukket. Og gavekortet går til Jeanette Servé Brunghart, hvis historie viser, at kærlighed ikke altid opstår ved første blik, men kan begynde med en mindre diskussion:

"I 2003 arbejdede jeg på Kolding sygehus som social- og sundhedsassistent. Min mand blev indlagt på den forkerte afdeling og de havde svært ved at smerte dække ham, så da han efter 12 timer endelig kom på den rigtige afdeling var han rigtig vred. Jeg skulle tage i mod ham og må indrømme jeg var i et virkeligt dårligt humør den dag så det startede med et skænderi og derefter en flirt. Da han blev udskrevet inviterede han mig ud og kort efter flyttede jeg ind hos ham," skriver Jeanette Servé Brunghart.

LÆS OGSÅ: Vind romantisk middag: Hvordan mødte du din partner?

Kristeligt Dagblad siger tak for alle de fine historier.

Andre læser lige nu