Prøv avisen

Kort nyt

Korte noter fra bagsiden

Kristne scorereplikker hitter

Skal du skabe god kontakt til det modsatte køn, er her nogle scorereplikker fra beliefnet.com, som efter sigende er gode for den kristne dater: Fed bibel, Gud befalede mig at snakke med dig. Skal jeg bære din bibel for dig? Den ser tung ud. Har du nogensinde prøvet at bede i en biograf? Har du lyst til bibelstudier i aften? Gud har brugt dig til at vise mig, hvad sand kærlighed er. Vi er nødt til at holde i hånd, mens vi beder ellers bryder vi cirklen. Eller hvad med bare at sige: Jeg vil gerne bede sammen med dig.

Netdatere var aktive i julemåneden

December er for mange singler en svær måned, men en ny undersøgelse fra den danske datingportal Q500.dk viser, at de danske netdatere har været særdeles aktive i december og har store forventninger til 2009. Både juleaften og nytårsaften er for mange tæt knyttet til kæresteri og parforhold, og undersøgelsen viser, at mere end halvdelen af de adspurgte synes, det er sværere at være single i december end resten af året, siger ph.d. i psykologi Tina R. Kilburn, der er talskvinde for Q500.dk. Der er store forventninger til 2009, idet kun fem procent af brugerne på Q500.dk forventer at være single i hele 2009.

USAs førstekat, India, død

Bush-familiens 18 år gamle kat, India, er død i Det Hvide Hus, meddelte kontoret for præsidentfruen Laura Bush mandag. Præsidenten, fru Bush, Barbara og Jenna er dybt berørte over deres kat Indias død, oplyser pressesekretær Sally McDonough i en erklæring. India var et elsket medlem af Bush-familien i næsten to årtier. Hun vil blive meget savnet, sagde hun. Den sorte kat af racen American Shorthair, der levede sammen med præsident George W. Bush og hans hustru i Det Hvide Hus, døde i søndags./ritzau/AFP

bagsiden@kristeligt-dagblad.dk