Prøv avisen

Kristeligt Dagblad i Reykjavik

Kristeligt dagblad er nået vidt omkring i den store verden. Her er står læser i Reykjavik foran Halgrimskirken. Foto: Privatfoto.

I serien af fotografier fra læsere, der har taget Kristeligt Dagblad med på ferie, er vi nu kommet langt mod nord.

Det er Kurt Bierbum og Else Melgaard, der har været på læserrejse til Island. De skriver: Vi er to af Kriste-ligt Dagblads læsere, der har været med på læserrejsen til Island fra den 6. til den 13. august, og det blev en strålende oplevelse. Der var sol hver dag mens vejret var dårligt i Danmark. Den bedste uge vejrmæssigt i denne sommer i Island.

Der er utrolig smukt og storslået i Island, og da det var en veltilrettelagt tur i godt selskab, kunne det ikke være bedre.

Vi besøgte blandt andet den historiske Tingvallasletten, hvor verdens ældste demokrati blev grundlagt år 930, og Snæfellsjökull, som er en vulkan med sne på toppen, knap 1500 meter høj. En fantastisk smuk tur, hvor den hvide top lå badet i sol. Vi var også ude at mærke på sneen og lave et par snebolde.

Vi sender et billede, af den meget smukke Halgrimskirke i Reykjavik, hvor vi var til gudstjeneste om søndagen, og hvor vi i tilgift fik hørt det store orgel for fuld udblæsning ved slutningen af gudstjenesten.

Bagsiden takker for det flotte billede.

madsen@k.dk